Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Blue Angels/Černí Jestřábi 9:4

13. 2. 2011
 
HC Lány B – HC Blue Angels/Černí Jestřábi   9:4
 
Branky: Máslo (Černý), Melen (Máslo), Černý (Máslo), Jirkovský R. (Flégl), Máslo (Černý), Melen (Prokop S.), Jirkovský D. (Švácha), Švácha (Rudovský), Máslo (Jirkovský R.)
 
Třetiny: 6:1, 2:2, 1:1
 
Vyloučení: 2:3
 
 
Černí Jestřábi se změnili v anděly.
 
              V neděli 13.2.2011 od 9:45 hodin ve Slaném odehrálo lánské béčko další soutěžní utkání. Soupeřem jim bylo mužstvo z Kladna s dlouhým názvem Blue Angels/Černí Jestřábi. Velká marodka obou mužstev zapříčinila malý počet hráčů. Na lánské straně 10 a straně druhé 7.
 
               Utkání začalo dobře a ve třetí minutě se poprvé prosadil Ondřej Máslo.  V páté minutě navýšil skóre přesnou střelou Milan Melen. Po té soupeř snížil po nedůrazu před naší brankou. Hned za dvě minuty po inkasované brance doklepl Fléglovi střelu Radek Jirkovský. Poté Se znovu prosadil Máslo a pak i Melen.
 
               Ve druhé třetině soupeř snížil na 6:2, ale na to odpověděl drzým zakončením mladý David Jirkovský. Další naši branku vstřelil Švácha po nahrávce Otty Rudovského. Na druhou branku soupeř odpověděl prakticky okamžitě. Druhá třetina tak skončila 8:3.
 
               Ve třetí části se na naší straně prosadil už jen Ondřej Máslo, který tím dovršil hattrick. Poslední úpravou výsledku udělal přeci jen soupeř, ale na konečném vítězství našeho mužstva to už nemohlo nic změnit.
 
               Jsme rádi, že se podařilo vyhrát a získat drahocenné body, i když sestava byla dost oslabená. V sestavě nastoupil jediný standardní obránce, kterého doplnili skvěle Černý, Flégl a Simandl. Tím, že František Kuna také onemocněl, musel jeho post zvládnout pan Štáfek, který mu pomáhal při přátelském utkání v Litvínově.
 
 
HC Lány B: Wostl, Rudovský, Černý, Simandl, Flégl, Švácha, Jirkovský R., Jirkovský D., Melen, Máslo, Prokop S.
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář