Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ovce Kamenné Žehorvice 5:3

7. 12. 2013

HC Lány B - HC Ovce Kamenné Žehrovice 5:3

Třetiny: 3:2, 1:1, 1:0

Branky: Máslo (Kuna), Jirkvoský Dav. (Jirkovský Dan.), Kuna (Máslo), Máslo (Bergman), Šíma (Jirkovský Dan.)

Vyloučení: 4:2

Další odveta s Ovcemi nám vyšla.

 

            V sobotu 7.12.2013 od 19:00 hod. lánské béčko nastupovalo znovu proti silným ovcím z Kamenných Žehrovic. Mohla to být odveta za porážku 4:2 z minulého utkání.

            V první třetině jsme měli pomalejší start a ovce se do nás pustili s chutí. Po pěti minutách jsme po několika přečíslení prohrávali už 0:2. Řekli jsme si, že takto to nejde. A začali se poctivěji vracet. Naší první branku vstřelil Ondra Máslo po krásné nahrávce zpoza naší branky až na útočnou modrou od Franty Kuny. Srovnání přinesla kombinace Kuby Šímy s bratry Jirkovskými, když David si popotáhl kotouč do strany a přes bezmocného brankáře ovcí vstřelil branku. Vedoucí branku vstřelil Franta Kuna, který těžil z napadání Ondry Másla, který využil chyby brankáře soupeře.

            Ve druhé třetině jsme navýšili skóre na 4:1. Konkrétně se znovu prosadil Ondra Máslo po nahrávce Martina Bergmana. Vytvářeli jsme si i další šance, ale nebyli jsme sami. Soupeř si vytvářel taky nějaké šance, ale Petr Wostl se nechal nachytat jen jednou přesnou střelou po ledě mezi jeho nohy. To byl stav 4:3.

            Ve třetí třetině jsme hráli opravdu dobře. Soupeře jsme už do šancí moc nepouštěli a sami jsme si vytvářeli spoustu možností navýšit naše vedení. Největší šance jsme si paradoxně vytvořili ve vlastním oslabení. Nejprve David Čerman nastřelil tyč a téměř v zápětí chybující soupeř věnoval Ondrovi Máslovi samostatný únik. Ale ten zůstal nevyužit. Navýšení skóre přinesla až střela Kuby Šímy po nahrávce Dana Jirkovského.

            Dnešní utkání bylo velmi vydařené. Dokázali jsme otočit nepříznivý výsledek proti velmi silnému soupeři. Je dobré, že se prosazují i mladíci v našem mužstvu, kteří k nám přišli z dorostu.

HC Lány: Wostl, Bergman, Bratrů, Čerman, Černý, Lomberský, Máslo, Kuna, Šťastný, Šíma, Jirkovský Dan., Jirkovský Dav., Náprstek, Toman, Prokop S.

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář