Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Rowing Kladno 10:3

12. 1. 2013

HC Lány B - HC Rowing Kladno 10 : 3

Branky: Jirkovský Dan (Šíma, Rudovský), Máslo (Šíma), Taraba (Lomberský A.), Jirkovský Dan (Černý, Rudovský), Šťastný (Prokop M.), Šťastný (Máslo, Šíma), Jirkovský R. (Rudovský, Jirkovský Dan), Hořejší (Prokop S.), Máslo (Šíma), Šťastný (Prokop M.)

Třetiny: 4:0, 3:1, 3:2

Vyloučení: 3:3

 

Povinné vítězství se rodilo snadno, ale zadarmo nebylo.

V sobotu nastoupilo Lánské béčko proti zatím poslednímu mužstvu Rowing Kladno. Téměř současně hrálo i A-mužstvo, takže s Davidem Čermanem, Jirkou Tomanem, Jirkou Šváchou, Františkem Kunou a Petrem Wostlem jsme počítat nemohli. Proto jsme povolali opět Honzu Šťastného, Kubu Šímu do brány Milana Krpelána z dorostu.

Začátek utkání byl dobrý. Hned při prvním střídání se prosadil Daniel Jirkovský po nahrávce Kuby Šímy. Druhou branku vstřelil při svém druhém střídání Ondra Máslo. Soupeř si nějaké šance také vytvořil, ale Milan nás podržel. Třetí branku vstřelil Martin Taraba jehož nahození propadlo brankáři Rowingu. Účet první části opět Daniel Jirkovský po kombinaci s Otto Rodovským a Pepou Černým.

Ve druhé části sice Milan Krpelán již inkasoval. Po nešťastném odrazu od mantinelu se nestihla obrana srovnat a soupeř tečovanou střelou pokazil Milanovi čisté konto. Jenže dvě branky v této třetině vstřelil Honza Šťastný a jednu také Radek Jirkovský.

Ve třetí části už to nabyl příliš pohledný hokej. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a nedařili se nám už tolik kombinace. Také soupeři jsme dovolili víc. Milan Krpelán sice dvakrát inkasoval, inkasoval, ale my jsme také dali ještě nějaké branky. Nejprve prošla brankáři Rowingu střela Slávy Prokopa, ale puku za brankovou čáru pomohl až Milan Hořejší. Po té se prosadil podruhé v utkání Ondra Máslo a tu poslední tečku v udělal Honza Šťastný po nahrávce Michala Prokopa. Tím také zkompletoval hetrik.

Výkon v utkání sice nebyl ideální, ale proti slabšímu soupeři stačil. Dobře se uvedl Milan Krpelán. Velmi dobrý výkon podali i Honza Šťastný a Kuba Šíma. Je vidět, že mají lánskému hokeji co nabídnout a do budoucna mají velkou perspektivu.

HC Lány B: Krpelán (LInc), Bratrů, Prokop M., Černý, Rudovský, Lomberský A., Taraba, Máslo, Šťastný, Šíma, Jirkovský D., Jirkovský R., Lomberský T., Hořejší, Prokop S., Náprstek

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář