Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SKI Čnes 1:3

HC Lány B - HC SKI Čnes  1:3

Třetiny: 1:0, 0:2, 0:1

Branka: Kuna (Máslo)

Vyloučení 3:2

Lídra jsme potrápili, ale na body to nestačilo

            V sobotu 23.11. od 11:45 hod. čekalo lánské béčko vedoucí mužstvo soutěže SKI Čnes, které nás v prvním utkání sezony porazilo 6:2.

            Utkání jsme začali velmi dobře. Pustili jsme se do soupeře celkem s chutí, ale nebyli jsme schopni dlouho naše šance proměnit. Soupeř se z našeho úvodního tlaku déle vzpamatovával. Ale ani lyžaři nebyli bez šancí, ale nebyli to žádné vyložené gólovky. My jsme se ale střelecky hodně trápili. Až asi minutu před koncem první části předvedl krásnou akci František Kuna s Ondrou Máslem. Franta zavezl puk do třetiny, zadovkou nechal Ondrovi na modré čáře a mazal před branku, kde Ondrovu střelu dorazil do prázdné branky.

            Ve druhé části jsme sice trochu polevili, ale i tak jsme měli šance na to navýšit náskok. Bohužel jsme je nedokázali proměnit, takže jak to tak bývá. Uhodilo na druhé straně. Rychlý výpad soupeř zachytil a následoval kontr, kdy si s osamoceným obráncem trojice útočníků poradila. Ani do té chvíle nepřekonatelný Petr Wostl nezmohl nic. Bohužel našeho trápení neměl být konec. Soupeř dokázal v této třetině jít do vedení. Zapříčinilo to prohrané buly v obraném pásmu. Nedůraz pře vlastní brankou. Po sérii odrazů soupeřů útočník se štěstím dokázal vstřelit branku na 2:1. My jsme pokračovali v pálení šancí.

            Ve třetí části jsme hru opět zlepšili a hráli jsme opravdu dobře. Dokonce jsme chvilkami měli až drtivý tlak. Puky létali na bránu jedna za druhou. Ale často mířili mimo, nebo do brankáře SKI. Soupeř hrozil z rychlých kontrů, při kterých nás dokázal Petr Wostl podržet. Ani přes nepříznivý vývoj skóre jsme se sestavou nijak nehýbali, protože všechny útoky hráli dobře a vytvářeli si šance. Ale žádný z nich ji nedokázal využít. Takže jsme se i při vyloučení Davida Jirkovského zkusili i hru bez brankáře. Jenže vyloženou šanci jsme nevyužili a soupeř naši prázdnou branku trefil.

            V utkání proti lídrovi AMHL jsme předvedli opravdu dobrý výkon, za který bychom si body určitě zasloužili. Ale hokej se hraje na branky a těch dal soupeř prostě víc.

HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Čerman, Prokop M., Rudovský, Kuna, Máslo, Šťastný, Jirkovský Dav., Jirkovský R., Švácha, Toman, Pilař, Náprstek

 

AL

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář