Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Triss Kladno 4:5

10. 4. 2011

 

HC Lány B – HC Triss Kladno 4:5
Třetiny: 1:3, 1:2, 2:0
Branky: Lomberský A., Jirkovský R. (Belog, Jirkovský D.), Jirkovský R., Černý
Vyloučení: 0:4
Ani na třetí pokus jsme Triss neporazili.
V neděli 10.4. lánské béčko odehrálo dvacáté utkání AMHL Slaný. Tentokráte jsme se střetli s mužstvem HC Triss Kladno. Soupeři jsme chtěli vrátit dvě předchozí prohry.
V první třetině jsme nezačali dobře a už v páté minutě jsme prohrávali. Soupeř byl beze sporu individuálně vyspělejší. Rychlými nahrávkami se dostávali za naši obranu. V jedenáct minutě jeden tento únik proměnil Triss ve svůj druhý gól. Nám se povedlo snížit, když Aleš Lomberský zachytil vyhození soupeře a střelou od modré propálil vše, co stálo v cestě puku do branky. Bohužel jsme těsně před koncem první třetiny inkasovali třetí gól.
            Druhá třetina pro nás začala výrazně lépe. Srovnali jsme hru a dokázali jsme snížit na rozdíl jediné branky. To když ujel David Jirkovský, ale nezakončil přesně, dorážku Davida Baloga brankář soupeře ještě pokryl. Na dorážku Radka Jirkovského byl však už krátký. Poté jsme ukázali jak zahodit několik samostatných nájezdů. Stačilo proměnit alespoň polovinu a bylo to úplně jiné utkání. Bohužel za naši nemohoucnost jsme byli po zásluze potrestáni. Dvěma slepenými brankami zdánlivě soupeř rozhodl o osudu utkání.
            Ve třetí třetině se opět prosadil Radek Jirkovský, který při úniku dvou hráčů na jediného obránce řešil nahrávkou, kterou si obránce srazil do branky. Potom nás hodně podržel Petr Wostl, který předvádí v posledních utkáních skvělé výkony. Ve dvanácté minutě snížil Josef Černý a rázem bylo opět o co hrát. Navíc přišla přesilovka pěti proti třem. Z té ale nic nevzešlo, po této přesilovce jsme dokonce odvolali brankáře a pokusili jsme se alespoň vyrovnat. Ale soupeř si výsledek již zkušeně podržel.
V utkání jsme předvedli dobrý výkon, ale soupeř byl lepší. Nejlepší výkon podal dnes Petr Wostl a dobře si počínali i dorostenci David Balog s Davidem Čermanem. Chybělo nám hned několik opor, které dokázali právě tito hráči dobře zastoupit.
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Černý, Čerman, Jirkovský R., Jirkovský D.,   Balog, Švácha, Prokop S., Simandl, Flégl, Hořejší.
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář