Jdi na obsah Jdi na menu
 

Inline sezóna začala

19. 4. 2012

Hokej  není jen led a mráz.

 
Vzhledem ke skutečnosti, že lední hokej již není téměř kde hrát. Přistoupili jsme k letní variantě našeho oblíbeného sportu. Využili jsme kladenského zimního stadionu, kde je položen speciální povrch na inline hokej.
 
V neděli 15.4. jsme se sešli k prvnímu tréninku. Doplněni dorostenci jsme vytvořili dvě přibližně vyrovnaná družstva, která byla odhodlána zvítězit. Vzhledem k trochu specifickému způsobu bruslení na kolečkách při tomto sportu docházelo často ke komickým pádům a bylo zajímavé sledovat, jak se s tím jednotliví hráči vypořádávají. Naštěstí se nikdo nezranil a mohli jsme se těmto někdy až artistickým kouskům zasmát. Výsledek nakonec nebyl znám. Důležité bylo, že jsme se dobře pobavili. Ale ani hokejový um nezaostávál. Byly k vidění hezké hokejové momenty a souhry. Je předpoklad, že se naše hra bude postupně zlepšovat a brzo se na to bude dát i koukat.
 
Ovšem jedinou naší ambicí při tomto sportu je udržet si fyzickou kondici na stejné úrovni, jako je během sezóny. Když se navíc povede ji ještě trochu vylepšit, tak to bude jenom dobře. Protože na kolečkách to přeci jen nejezdí stejně jako na ledě, tak se nám to snad i povede. Když k tomu přidáme trochu píle a dřiny na červnovém soustředění ve Zbečně, tak se to musí odrazit na výsledcích v dalším ročníku hokejové sezóny.

AL

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář