Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přátelské utkání HC Lány B s AHC Litvínov.

29. 1. 2011

 

 
Přátelské utkání v Litvínově bylo velmi pěkné a určitě jsme udělali dobrý dojem.
     V pátek 28.1.2011 sehrálo lánské béčko přátelské utkání v Litvínově proti místnímu amatérskému celku AHC Litvínov. Vzhledem k pátečnímu termínu jsme měli hodně omluvenek, tak jsme oslovili našeho kamaráda Filipa Ságnera a tři posily z A -mužstva.
     Utkání se hrálo ve vysokém tempu a soupeř se ujal brzo vedení. Soupeř byl kvalitní, ale nám se dařilo dostávat jej pod tlak. Jen brankář soupeře, který měl i reprezentační zkušenosti v mládežnických mužstvech byl stále přesný. Až Honza Slánička po nahrávce Jaroslava Fišera nasměroval puk do branky. Dokonce jsme se dostali do vedení, když si soupeř srazil do vlastní sítě nahození Aleše Lomberského. Soupeř sice vyrovnal, ale po faulu na Filipa Ságnera jsme se dostali znovu do vedení, když sám faulovaný zakončil trestné střílení přesně.  Měli jsme v průběhu ještě mnoho šancí, ale brankář se dostal do formy a nemohli jsme navýšit vedení. A to všemi možnými způsoby. Dokonce Sláva Prokop dal i dvě branky, jednu bruslí, když dobrzďoval před bránu a druhý když se snažil zpracovat nahození kolenem, o kterého se puk odrazil do branky. Soupeř tyto branky neuznal, a neboť jsme se nepřijeli hádat, ale hrát, tak jsme to nechali být. Čím víc jsme se snažili vstřelit branku, tím víc prostoru měl soupeř pro rychlé brejky. Bohužel soupeř byl úspěšnější v nájezdech na naši branku a tak se zrodil konečný výsledek 5:3 z pohledu domácích.
HC Lány: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Bergmann I., Kos, Máslo, Ságner, Jirkovský, Suchánek, Slánička, Fišer, Černý, Prokop S.
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Litvínov

Fery st.,29. 1. 2011 20:43

Byl to dobrej přáteláček a myslím že splnil to co jsme od něho čekali.Zahráli jsme si myslím dobře a vrátili se ve zdraví domu...a a vo tom to je.