Jdi na obsah Jdi na menu
 

1.Turnaj MOP dorostu

25. 12. 2012

Žebrák - Lány  4:5
třetiny 0:1, 3:1, 1:3
Judl (Soukup,Šíma), Šíma (Judl), Šťastný (Soukup), Čerman, Šíma (Lev)
 
Žebrák, jako domácí hokejisté měli natrénováno proti nám o mnohem více, díky nově vzniké nafukovací hale ve které trénují několikrát týdně. Nás motivovaly lońské výhry a chuť potvrdit roli favorita. Hráli jsme na dvě kompletní pětky, Havlíček-Jirkovský-Palas, Čerman-Ondra a Soukup-Judl-Šíma s obrannou dvojicí Šťastný-Lev. V brance nastoupil Krpelán a musel ukázat své umění hned od prvních minut.
Zápas to byl velice pohledný, s řadou vyloučení na obou stranách a i velice dramatický. Po první třetině, kterou jsme vyhráli 1:0 a gól jsme dali těsně před koncem třetiny bylo všem jasné, že soupeř nám nedá body zadarmo. Po druhé třetině jsme prohrávali 3:2 a mohli jsme si za to sami. Předváděli jsme pohledné kombinační a i individuální akce, bohužel bez tížených gólů. Do třetí třetiny jsme vstoupili s odhodláním obrátit zápas a zjednodušit hru. Hned v první minutě se podařilo Honzovi Šťastnému vyrovnat a po dvou minutách David Čerman prostřelil skoro od červené žebráckého golmana a strhnul vedení na naší stranu. Od té doby, jsme byli lepším týmem. Soupeři se podařilo ještě jednou vyrovnat, ale v desáté minutě po hezké kombinační akci Lva se Šímou jsme opět vedli a body jsme si už nenechali vzít.
 
 
 
Lány - Kralovice  7:0
třetiny 2:0, 2:0, 3:0
Šíma (Šťastný), Soukup (Šťastný) Jirkovský (Havlíček), Šíma ( Šťastný), Šíma (Soukup), Šťastný (Jůn), Ondra (Havlíček)
 
Kralovice se sešli jen v sedmi hráčích a nastupovali na nás už s vědomím jasné prohry. To na nás mělo spíše negativní vliv. Předváděli jsme hru bez pořádného založení útoku, nedokázali jsme si kombinačně nahrát a také se začala projevovat chybějící kondička. Kralovičtí se srdnatě bránili ale nemohli vydržet tlak a i přez předvedenou hru jsme vyhrálý í druhý zápas. 

Radek Jirkovský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář