Jdi na obsah Jdi na menu
 

IV. turnaj MOP dorostu v sezóně 2012/2013

16. 3. 2013


Lánský dorost obhájil mistra MOP a vyhrál i pohár A. Bechyně.

 

V sobotu 9.3.2012 lánský dorost odjel do Hořovic na poslední turnaj tohoto ročníku meziokresního přeboru. Jako obhájci titulu měli velké sebevědomí z předchozích zápasů, které všechny vyhráli. Už v autobuse měli bojovnou náladu a hýřili optimismem, i když chyběli někteří hráči základní sestavy. Opět jsme nastoupili v obraně s trojicí Šťastný-Čerman-Ondra a v útoku Calta-Jirkovský-Šíma, Balog-Havlíček.

               Bohužel nedorazil tým Kralovic, takže jsme si znovu zahráli pouze se Žebrákem. Ten nás chtěl konečně porazit, byl 3x týdně na ledě a chtěl vybojovat aspoň jedno tížené vítězství. Ovšem to jsme nechtěli dopustit ze dvou důvodů, jednak tento turnaj byl veden i jako turnaj o pohár Antonína Bechyně a za druhé, za minulou sezonu jsme neokusili pocit prohry a ani letos jsme nechtěli prohrát jediný zápas.

Hned od začátku jsme si šli za svým cílem, dobře jsme kombinovali, soupeře jsme napadali už ve středním pásmu a šance jsme si vytvářeli z rychlého pohybu a přečíslování soupeře. Mírná nervozita nás opustila po střelení prvního gólu v šesté minutě, kdy Havlíček proměnil nabídnutou šanci Jakuba Šímy. Hned o minutu později zakombinoval Dan Jirkovský opět se Šímou a 2:0 nás uklidnilo. Potom přidal ještě po gólu Jan Šťastný a Dan Jirkovský. Sice jsme v 16 minutě inkasovali na 4:1, ale v poslední minutě přidal Jakub Šíma další gól a třetinu jsme vyhráli 5:1.

Druhou třetinu jsme opět hráli pro diváky, kombinace, rychlost a hlad po vítězství bylo to,  co nás přiblížilo k obhajobě titulu a šest vstřelených gólů byla třešnička na dortu, který jsme servírovali naším bouřlivým fanouškům. Vyhráli jsme jí 6:0 a o vítězi nebylo pochyb. 

Poslední třetinu jsme odehráli již v poklidném tempu, přidali jsme ještě tři branky a pro Spartak Žebrák to byla až krutá prohra. Konečný stav 14:1 hovoří za své.

Třetiny:  5:1, 6:0, 3:0

Branky:  Havlíček(Šíma), Šíma(Jirkovský), Šťastný(Šíma), Jirkovský(Calta), Šíma(Šťastný,Jirkovský), Šťastný, Jirkovský, Calta, Čerman, Havlíček(Šíma), Jirkovský(Šíma), Calta(Jirkovský,Šíma), Šťastný(Balog, Ondra), Šíma(Šťastný,Jirkovský)

Na závěr bych ještě rád poděkoval všem hráčům dorostu, kteří se podíleli na příkladné reprezentaci lánského hokeje. Byla to radost s Vámi pracovat a jsem velice rád, že jsem mohl být u Vašich výher. Díky patří také rodičům, kteří své „děti“ podporují v hokeji a pravidelně je doprovázeli na utkání i tréninky.                                

                                                                                                                                                    Radek Jirkovský

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář