Jdi na obsah Jdi na menu
 

VI. turnaj MOP dorostu

5. 3. 2013

Předposlední turnaj dorostu.

 

 V sobotu 2.3.2013 lánský dorost nastoupil opět v Hořovicích k dalšímu zápasu.  Tentokrát jsme odjížděli v silně oslabené sestavě ale s dobrou náladou a s odhodláním neprohrát ani jeden zápas. Po příjezdu do Hořovic jsme zjistili, že HC Kralovice jsou na tom ještě hůře. Ty nepřijeli vůbec. Po domluvě s HC Žebrák jsme nastoupili k jedinému zápasu a to 3x20 minut s úpravou ledu mezi druhou a třetí třetinou. Věděli jsme, že to bude hodně těžké a hru musíme postavit na jednoduchosti a pokusit se soupeře přehrát natrénovanou kombinační hrou a častou střelbou z každé pozice. Netušil jsem, že kluci předvedou hru z říše snů. První třetinu jsme hráli vyrovnanou partii, bohužel hned v první minutě se dost bolestivě zranil Lukáš Calta a zbytek zápasu odehrál se zapřením. To samé postihlo i Davida Baloga, který nastoupil k prvnímu zápasu letošní sezony bez jediného tréninku a to se projevilo v chybějící kondici, ale i přes  bolestivé křeče odehrál celý zápas. Oba kluci i přes  problémy  velice napomohli ke kvalitnímu výkonu celého mužstva.

Nastoupili jsme v obraně s trojicí Šťastný-Čerman-Ondra  a v útoku  Jirkovský Dan-Šíma-Pallas-Balog-Calta.   V brance musel nahradit indisponovaného Krpelána Michal Jun.

V 17minutě předvedli ukázkové založení útoku od vlastní branky Šťastný s Jirkovským a první třetinu jsme vyhráli 1:0. Druhou třetinu jsme začali velkým tlakem a ve druhé minutě jsme dvěma rychlými góly Jakuba Šími zlomily veškeré naděje žebráckých na jejich tíženou první výhru nad námi v letošní ale i v loňské sezóně. Začali jsme předvádět kombinační hru s přesnými nahrávkami, s častou střelbou a kvalitním forčekinkem. Další góly nenechaly na sebe dlouho čekat a třetinu jsme vyhráli 6:0. K načerpání sil na poslední třetinu nám pomohla patnácti  minutová  pauza na úpravu ledu a dál jsme předváděli velice kvalitní hru. Poslední třetinu jsme vyhráli 4:1, celkově 11:1 a body jsme opět přivezly domů.

Za předvedený výkon jsme získali uznání i od soupeřových fanoušků a to je co říci, naším fanouškům patří poděkování za hlasité povzbuzování a určitě museli být s hokejovým zážitkem spokojeni.  Zvlášť z prvního a posledního gólu, ty by se mohly pouštět na instruktážních kazetách.

 Z mé strany patří veliké poděkování hráčům za předvedený výkon a pro mě osobně to byl neskutečný zážitek.  

 

Třetiny :  1:0, 6:0, 4:1

Branky:  Jirkovský (Šíma,Šťastný), Šíma (Jirkovský), Šíma (Ondra), Balog (Šťastný), Šíma (Šťastný), Šíma (Jirkovský), Jirkovský (Palas, Ondra), Čerman (Šíma,Palas), Calta (Jirkovský,Šťastný), Jirkovský (Šíma,Palas), Šíma (Šťastný)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář