Jdi na obsah Jdi na menu
 

Výsledky 2. turnaje MOP dorostu

20. 12. 2010

Výsledky 2.turnaje MOP dorostu  - sobota 18.12.2010 ZS Hořovice
                 
č.utk. začátek kdo-s kým výsledek utkání třetiny
1. 8:00 Žebrák   Hořovice 5:3 1:0 3:1 1:2
1. 9:10 Kralovice   Lány 2:4 1:1 1:2 0:1
6. 10:20 Hořovice   Lány 1:4 0:3 1:1 0:0
5. 11:30 Žebrák   Kralovice 8:1 4:0 2:1 2:0
3. 12:40 Kralovice   Hořovice 1:7 0:3 0:1 1:3
4. 13:50 Lány   Žebrák odloženo      

 Průběžné umístění po 2. turnaji MOP dorostu

 
      Počet utkání  Výhry  Remízy  Porážky  Skóre  Body 
 1.Hořovice 6 4 0 2 31:19 8
 2.Žebrák 5 3 1 1 21:14 7
 3.Lány 5 3 0 2 20:12 6
 4.Kralovice 6 0 1 5 11:38 1
 

        Dorostenci sehráli druhý turnaj 18.12.2010 v Hořovicích. Bohužel pouze dva zápasy neboť na třetí už nezbyl čas. Bylo přednější uskutečnit hodinu veřejného bruslení pro 20 místních lidiček než dokončit mládežnický hokejový turnaj zastřešený svazem ledního hokeje. Pro nás to byla velká škoda, protože naši se sešli v dobré sestavě a předvedli super výkon. Nastoupili jsme s Michalem Junem v brance. I když máme dva dorostenecké gólmany a jednoho žákovského měli jsme trochu obavu abychom odjeli aspoň s jedním. V obraně hrál Flégl, Čerman a Simandl s Loskotem. Mohu s klidným svědomím říci že obě obranné dvojice odvedly velice solidní výkon. Díky jejich spolupráci s gólmanem, který nás opět podržel a předvedl vynikající zákroky, na které jsme si už tak trochu zvykly jsme obdržely pouze 3 góly. Do útoku jsme nastoupili s dvěmi kompletními řadami ve složení Jirkovský-Balog-Matějka, Pilař-Křivonoska-Jelínek a třetí formace Pallas-Poch kde se vždy střídal jeden člen z prvního útoku.

První zápas s Kralovicemi jsme odehráli ve velice pěkném tempu. Hned od první minuty se projevila v našich hráčích velká touha po vítězství. Sice hned ve 30 sekundě dostal náš brankář minutový trest za podražení, rozhodčí nastavili velice přísný metr, ale musím konstatovat, že pískali velice dobře a objektivně na obě strany. Po náhodném útoku ve třetí minutě jsme dostali smolnou branku a ta naše hráče nabudila. Hráli obětavě a po jednom z mnoha závarů před soupeřovou brankou v sedmé minutě Matějka vyrovnal. Druhou branku ještě před koncem třetiny přidal Křivonoska po hezké kombinaci s obranou dvojicí Simandl, Loskot. Druhá třetina nebyla herně nic moc. Asi to bylo díky velice pěkné individuelní akci Čermana, který projel celé hřiště a nechytatelnou střelou od modré čáry zvýšil na 3:1. Tento stav trochu ukolébal hráče a začali si poměrně brzo výsledek hlídat. To se nám nevyplatilo a koncem třetiny jsme dostali branku na 3:2. Do třetí třetiny nastoupili naši s větší chutí po výhře. V 5minutě Balog přidal 4gól a výsledek 4:2 si naši už pohlídali.

Statistika:  třetiny 2:1, 1:1, 1:0, branky:  Matějka (Jirkovský,Flégl), Křivonoska (Simandl, Loskot),Čerman,Balog(Čerman,Jirkovský)
 

           Druhý zápas jsme odehráli proti domácím Hořovicím. Už fakt, že místo upraveného ledu, který nám byl na schůzi před zahájením turnajů slíben, nastoupili Lánští na rybník a ne na led. To je asi patřičně nabudilo a chtěli oplatit minulé prohry s tímto soupeřem. První třetina byla z naší strany z říše snů!! Domácí nevěděli kde jim hlava stojí, naši hráli ve veliké pohodě a ukázkově hokejových akcích jsme ji vyhráli 2:0. Několik krásných akcí jsme smolně nevyužili díky neupravenému ledu. Ve druhé třtině Hořovičtí začali jít tvrdě do všech osobních soubojů a mnoho zákroků bylo zákeřných. Bohužel ne všechny byly potrestány. To vedlo k vyhrocení zápasu a nechali jsme se trochu strhnout nečistou hrou soupeře. Musím pochválit naše hráče, že si nenechali nic líbit a po nájezdu do Michala Juna řádně vyčistili prostor před gólmanem a tvrdě potrestali provokující protihráče. Poch proměnil
 jednu z mnoha svých gólových akcí a zvýšil na 3:0. Třetí třetinu jsme začali aktivně a hned ve druhé minutě ujel Balog s Matějkou. Po učebnicovém přečíslení a ukázkovou Balogovou nahrávkou měl s trochou štěstí Matějka již snadnou práci a zvýšil na 4:0. V té době jsme již hrály na dvě kompletní řady. Do hry už nezasáhl Jelínek a Pallas. Ke konci zápasu jsme sice dostali branku na 4:1, ale to už nemělo žádný vliv na velice pěkný výkon celého mužstva. V tomto zápasu se o branky podělili Matějka s Pochem, ovšem ve všech měl prsty Balog, který svou bojovností a přehledem všechny převyšoval a na všechny branky nahrál.  

Statistika: třetiny 2:0, 1:0, 1:1, branky: Matějka (Balog), Poch (Balog), Matějka (Balog), Poch (Balog).

           
 
 
 
Radek Jirkovský