Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Blue Angels / Černí Jestřábi  x  HC Lány B    4:1

 

Branky: Máslo (Lomberský A.)

 

Třetiny: 1:0, 2:0, 1:1

 

Vyloučení: 2:1

 

Vstup do Nového roku nám příliš nevyšel.

 

V sobotu 2.1.2010 sehrálo mužstvo HC Lány B další utkání AMHL Slaný. Tentokráte se hrálo na Kladně proti mužstvu Blue Angels / Černí Jestřábi.

 

            Do utkání stoupila obě mužstva velmi aktivně ve vysokém tempu. Hrál se  pěkný hokej směrem nahoru a dolů. Bohužel nám se nedařilo prosadit. Soupeř na tom byl podobně, ale jen do poloviny třetiny. kdy se mu podařilo po hezké individuální akci vstřelit gól.

 

            Ve druhé třetině se tempo nikterak nesnížilo. A šance na jedné straně střídali rychlé protiútoky na straně druhé. Měli jsme sice více šancí, ale branky stále nepřicházely. Takže zákonitě musel přijít trest. Bohužel nám ve druhé třetině soupeř utekl až na rozdíl tří branek, ale i přesto jsme se nevzdávali a hráli dále aktivně.

 

            Ve třetí třetině jsme již hráli trochu na riziko směrem dozadu. Ale přineslo to své ovoce. Po skrumáži před soupeřovou svatyní se nám podařilo doslova dotlačit puk za záda skvěle chytajícího brankáře Blue Angels. Bohužel další velké šance jsme proměnit nedokázali. Ale vzhledem ke zvyšujícímu se tlaku dopředu se chybovalo vzadu, čehož soupeř dokázal skvěle využít a potrestal nás čtvrtou brankou.

 

Myslím si, že toto utkání bylo velmi dobré, i když tomu výsledek příliš nenasvědčuje. Nebyli jsme v nejsilnější sestavě a přesto jsme si dokázali vytvořit mnoho velmi dobrých gólových šancí jejichž proměňování budeme muset ještě vypilovat.

 

 

Lány B: Akrmann, Wostl, Lomberský A., Bratrů, Kos, Taraba, Kuna, Máslo, Prokop S., Černý, Lomberský T., Náprstek, Prokop M., Soukup, Hořejší.

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář