Jdi na obsah Jdi na menu
 

Konečně to vyšlo !!!

Po čtyř zápasové sérii bez vítězství se nám konečně nám podařilo zvítězit. Opět k tomu přispěla nevalná účast soupeře. Blue Angels / Černí Jestrábi v počtu osmi hráčů nemohli vzdorovat třem útokům lánského „Béčka“. Také jsme na to spoléhali a chtěli jsme začít opatrně, ale podařilo se nám rychle se ujmout vedení a pak už se nedali útočníci zastavit. Proto se podařilo první třetinu vyhrát poměrem 5:0. Druhou třetinu jsme nezačali nejlépe. Už se nám nedařila tolik kombinace, což se projevilo Prokopovou přihrávkou soupeři, který pokazil čisté konto nepříliš zaměstnaného Kolíska. Soupeř se prosadil ještě jednou po mém nedůrazném vyhození, kdy schoval střelu mezi bránící a útočící hráče. Tím pokazil čisté konto i vystřídavšímu Wostlovi. Ve třetí třetině zřejmě již soupeři došli síly, čemuž se nelze divit, neboť se nám opět začalo dařit kombinačně a opět se nám podařilo vyhrát třetinu 5:0.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří podíleli na vysokém vítězství, neboť to byla opravdu kolektivní zásluha. Jestli se nepletu, tak krom brankářů nebodovali asi jen tři hráči. Všichni poctivě jezdili a vraceli se zpět do obrané třetiny a pomáhali bekům. Také naopak beci podporovali útočníky, kteří je zapojovali do kombinace.

Toto vítězství trochu snižuje fakt, že soupeře nebyl nejsilnější, ale doufám, že se zachová trend kolektivní hry a konečně se začne vyhrávat i proti jiným soupeřům. Můžeme se o to pokusit hned v sobotu 2.2.2008 od 18:30 ve Slaném, kdy máme poslední možnost porazit letos HC Středokluky. Podle slov trenéra opět neproběhne nominace, takže přijďte všichni, ať udělám nějakou sérii.

 

al

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jsme tým

Fery st.,28. 1. 2008 23:55

Podepisuji se pod Alešův komentář....
Byl bych moc rád aby se potvrdila jeho slova o kolektivním výkonu i v příštích zápasech.
Neznamená to že se bude už jen vyhrávat.
Jsme jeden tým a musíme tahat všichni za jeden konec provazu.Věřím že tomu tak je a bude napořád.