Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ve středu 13.2.2008 sehrála mužstva HC Plastin a HC Lány B své třetí vzájemné utkání.

Do utkání nastupoval HC Plastin jednoznačně jako favorit a nám nezbývalo nic jiného, než se pokusit jej překvapit. V první třetině se nám dokonce i překvapení podařilo. Po důrazném zakončení se nadvakrát podařilo Jirkovi Šváchovi vstřelit úvodní gól utkání.  Jenže to bylo z naší strany vše. Soupeři netrvalo dlouho a vyrovnal. Do konce třetiny Plastin navýšil svůj náskok na dvoubrankový.

Ve druhé třetině se hrál opět hezký a rychlý hokej. Ale branky stříleli jen hráči Plastinu. Díky vynikajícímu výkonu brankáře Luboše Nováka byly jen dvě. Z čehož vyplýval výsledek po dvou třetinách 1:5.

Ve třetí třetině bylo tedy zdánlivě rozhodnuto, ale přesto hrála obě mužstva dál.  Při vyloučení Milana Kose za zdržování hry měl Plastin první příležitost zahrát si přesilovku. Paradoxně jsme branku vstřelili my. Kdy Jirka Švácha zavezl puk do útočné třetiny a po důrazném zakončování se puk dostal k dojíždějícímu Vaškovi Soukupovi, který nekompromisní střelou upravil na konečných 2:5.

            Chtěl bych poděkovat všem, kteří přišli a pomohli mužstvu k dobré hře. Zvláště patří dík již zmiňovanému Lubošovi Novákovi, který předvedl skvělý výkon. Všichni hráči dali do zápasu co mohli a někteří to odnesli i zraněním. Doufám, že to nejsou nijak závažná zranění a do další utkání budou moci Milan Melen s Martinem Tarabou nastoupit .

al

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář