Jdi na obsah Jdi na menu
 

Bod proti loňskému mistrovi je málo

Kdyby kdokoliv lánským před zápasem řekl, že získají bod, braly by ho všemi deseti. Zní to překvapivě, ale běčko mělo minulého vítěze AMHL takříkajíc na lopatě. Lánští vlétli do utkání s chutí, soupeře k ničemu nepouštěli a sami si vytvářeli mnoho šancí. První gól na sebe nenechal dlouho čekat, nováček Kotek otevřel skóre po samostatném úniku. Lány sázely Plastinu jeden gól za druhým. Když Lev zkompletoval hattrick, vedl jeho tým už 6:2! Lánští ale usnuly na vavřínech a svou nekoncentrovaností dovolili soupeři vstřelit tři branky. Zmatek v obraně, zoufalá rozehrávka a nepozornost ve vlastních přesilovkách stály lánské plný bodový zisk. Zdálo se, že se béčko přecejenom chytne. Kuna zvýšil na 7:4, ale ani to nestačilo. Plastin byl v závěru lepším týmem a zaslouženě dokázal výsledek srovnat. V poslední minutě měl rozhodnutí na hokejce Němec. Posila z Rakovníka ale nedokázala skórovat, a tak si oba týmy rozdělili body za remízu 7:7.

Lánské béčko po prohře se SKI ČNES a remíze s Plastinem stále čeká na plný bodový zisk. Doufejme, že přijde tento víkend v utkání proti Blue Angels. Proti tomuto soupeři dokázalo béčko v minulé sezóně vždy zvítězit. Bude tomu tak i letos?

.

.

FOTOGALERIE



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HC Lany B

00fofr,16. 10. 2007 8:28

Nezoufejte, letos podle mne budete hodne nahore spolecne se SKI....myslim, ze v nedeli jste nas zbytecne pustili do hry, kdyby jste bruslili jako ze zacatku, tak jsme se nechytli, ale to je dan za vasee mladi :-)) Herne si myslim, ze Plastin nijak dolu nesel, bohuzel nemame v brane Karla a to je obrovska ztrata, to jste videli v uvodu zapasu-co strela to gol:-(((
Hodne stesti v sezone
00fofr