Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B x  Ski Čnes      1:1

 

Branky:  Bergmann M, (Máslo)

 

Třetiny:  0:0, 1:0, 0:1

 

Vyloučení 1:1 navíc Máslo 10min. OT

 

 

 

Lídr soutěže první místo uhájil.

 

V neděli 13.12. se lánské béčko střetlo v posledním svém utkání roku 2009 s vedoucím mužstvem soutěže SKI Čnes.

 

            Utkání začalo jak se sluší ve vysokém tempu. Soupeř ukázal, že chce vyhrát a vytvořil si několik slibných šancí, které skvěle zneškodnil Petr Linc. Nám se nedařilo dostat se do zakončení, ale nějakými střelami jsme brankáře Ski přece jen ohrozili.

 

            Druhá třetina se nesla v duchu neproměněných šancí hlavně první formace. Několikrát ukázal brankář hostí své kvality při samostatných únicích. Skórovat se ale nakonec podařilo, když před bránou soupeře dokázali ve zmatku dorážet nejprve Ondra Máslo a poté i Martin Bergmann, který konečně překonal soupeřova brankáře.

 

            Třetí třtina byla dost podobná té druhé. Až na jedinou věc, branku soupeře. Při rozehrávce byl náš obránce dle mého názoru nedovoleně atakován, čímž soupeř získal kotouč před naší brankou a poté překonal vystřídavšího Karla Akrmanna v naší brance. Poté následoval celkem slušný tlak na soupeřovu branku. Bohužel na skvěle chytajícího brankáře Ski jsme znovu nevyzráli. Ski hrozili jen z rychlých protiútoků se kterými jsme si dokázali poradit.

 

V dnešním utkání určitě třeba vyzdvihnout výkony obou brankářům, protože si myslím, že hlavně díky jim utkání skončilo 1:1.

 

HC Lány B: Linc (Akrmann), Lomberský A., Bratrů, Rudovský, Prokop M., Soukup, Černý, Bergmann, M, Máslo, Kuna, Melen, Prokop M, Kotek, Náprstek, Lomberský T., Hořejší.

 

 

 

 

 

AL