Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B x HC SKI Čnes 4:4

 

Branky: Melen (Prokop S.), Bergmann M. (Jirkovský), Máslo (Rudovský), Máslo

 

Třetiny: 1:1, 1:2, 2:1

 

Vyloučení: 1:2

 

 

Duel sousedů v tabulce vítěze neměl.

 

V neděli 7.2.2010 nastoupilo lánské B mužstvo k dalšímu utkání amatérské soutěže. Tentokráte se jednalo o souboj s mužstvem SKI Čnes, který má stejný počet bodů jako my.

 

 První třetina nabídla velmi pěkný hokej, při kterém se hra přelévala z jedné strany kluziště na druhou. První branku se podařilo vstřelit soupeři, který oklamal obránce a naservíroval puk zcela nekrytému spoluhráči. Vyrovnat se nám však podařilo ještě v první třetině, po nahrávce Slávy Prokopa skóroval Milan Melen, který nasměroval kotouč mezi nohy brankáře SKI.

 

 Druhá třetina měla z naší strany slušný začátek, když skvěle vyřešil situaci dva na jednoho Radek Jirkovský, který vybídl Martina Bergmanna ke skórování. Bohužel to bylo z naší strany vše. Poté jsme z nepochopitelného důvodu přestali hrát a dovolili soupeři dostat se do hry. Ten toho využil ke srovnání po buly v naší třetině a následně strhl vedení na svou stranu.

 

 Ve třetí třetině jsme bohužel pokračovali ve špatném výkonu a soupeř nám odskočil na dvoubrankový rozdíl. Osm minut před koncem utkání sáhl trenér František Kuna ke stažení hry na dvě pětky. Výsledek se dostavil záhy. Nejdříve po nahrávce Otty Rudovského snížil vedení soupeře Ondra Máslo  a v zápětí po hezké individuální akci dokonce srovnal stav. Bohužel víc jsme již nestačili, takže utkání celkem zaslouženě skončilo remízou 4:4.

 

 

HC Lány B:  Akrmann, Bratrů, Lomberský A., Prokop M., Soukup, Rudovský, Kos,  Bergmann M., Jirkovský, Náprstek, Prokop S., Máslo, Melen, Lomberský T., Hořejší, Černý.

 

 

 

 

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář