Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Středokluky   2:5

 

Branky: Máslo (Kuna), Máslo (Kuna)

 

Třetiny: 0:5, 2:0, 0:0

 

Vyloučení: 1:1

 

 

Loňský vítěz ukázal svou sílu.

 

V sobotu 23.1. 2010 se lánské béčko utkalo s mužstvem HC Středokluky, který loňský ročník AMHL Slaný vyhrál.

 

            První třetinu na nás Středokluky nastoupili ve velkém stylu a po několika chybách se dostali do rychlého vedení. Dokonce již po deseti minutách střídal jindy skvělý Petr Linc, kterému se dnešní utkání nepovedlo podle jeho představ. Bohužel v tu chvíli byl stav 0:3. Ani tento moment ovšem nezměnil nic na tom, že jsme hráli nesoustředěně a velmi naivně. Soupeř toho využil a v první třetině se mu podařilo překonat Karla Akrmanna ještě dvakrát. První třetina tak skončila za hrozivého stavu 0:5.

 

            Druhá třetina z naší strany nebyla o moc lepší, ovšem soupeře, který hrál velmi zkušeně toto vysoké vedení uspokojilo a hrál  to co potřeboval. Netlačil se tolik do útoku a snažil se držet kotouč a hrozit z rychlých kombinací. Možná proto jsme se přeci jen do hry dostali a dokonce se nám podařilo vstřelit branku. To když Fanda Kuna nahrál Ondrovi Máslovi a ten překonal obrovitého brankáře Středokluk. Ondra Máslo se trefil ještě jednou a opět mu asistoval Fanda Kuna. Druhá třetina končila tedy stavem 2:5.

 

            Třetí třetina sice nabídla spoustu šancí na naší straně, když jsme se snažili dotáhnout ztrátu z první třetiny. To ovšem znamenalo trochu riskovat v obraně. Soupeř měl tím pádem několik samostatných úniků, ale pozorný Karel Akrmann již další branku nepřipustil. Náš tlak ovšem také nepřinesl žádný gól. Tudíž jsme celkem zaslouženě prohráli 2:5

 

            I na tomto nepovedeném utkání lze najít něco pozitivního. Důležité bylo, že všichni hráči bojovali až do konce a nevzdali po první třetině prohrané utkání. Bohužel další černou skvrnou na tomto utkání je zranění Ondry Másla, který si po zákroku u mantinelu odnesl vykloubené rameno.

 

Tímto bychom chtěli poděkovat panu Čermanovi, který Ondru velmi ochotně odvezl do místní nemocnice.

 

 

HC Lány B: Linc, Akrmann, Bratrů, Lomberský A., Prokop M., Kos, Soukup, Kotek, Kuna  Máslo, Jirkovský, Bergmann M., Melen, Lomberský T., Náprstek, Hořejší, Prokop S.

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář