Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Středokluky  3:7

Branky: Švácha (Máslo), Prokop S. (Máslo, Švácha), Máslo (Kuna)

Třetiny: 2:3, 1:2, 0:2

Vyloučení: 4:1, navíc Bergmann M. 10 min. OT

                                   Obhájce opět ukázal svou sílu

V neděli 28.3.2010 sehrálo po menší přestávce lánské Béčko další utkání AMHL Slaný. Naším soupeřem byl obhájce loňského vítězství  HC Středokluky.       

                Soupeř se sešel v hojném počtu 18 hráčů, což naznačovalo, že toto utkání bude velmi těžké. První třetina pro nás nezačala dobře, když hned při prvním střídání Středokluky vstřelili branku. Utkání bylo velmi svižné a brzo jsme již prohrávali  o dvě branky. I přes nepříznivý začátek jsme se snažili hru vyrovnat. Odměnou nám tak bylo snížení na 1:2, když po nahrávce Ondry Másla skóroval Jirka Švácha. Bohužel se nám opět nepodařilo ubránit útočníky soupeře a ten navýšil svůj náskok opět na dvoubrankový.  Třetina však skončila solidním výsledkem 2:3, když po závaru před brankou dal gól Sláva Prokop.

                Druhá třetina měla podobný průběh jako ta první. Opět jsme ji nezačali dobře a dovolili soupeři odskočit na 2:4. To už neustál brankář Petr Linc a přepustil své místo Michalu Kolískovi. Ten stihl ještě ve druhé části hry také dostat branku. Snížení zajistil Ondra Máslo, který pas Fandy Kuny do samostatného  úniku proměnil v naši třetí branku. Ve druhé přestávce bylo tedy skóre utkání 3:5.

                Třetí třetinu se do nás soupeř opravdu zakousl a Michal Kolísek se měl v brance co otáčet. Chvilkami nás Středokluky zavřeli v pásmu a my nevěděli kam dříve skočit. Také se začal projevovat menší počet hráčů a s tím spojená únava. Soupeř dokázal ještě dvakrát skórovat a stanovil tak konečnou podobu výsledku 3:7.

                Věděli jsme již od začátku, že výhra nad tímto soupeřem bude při nejmenším hodně obtížná a zvláště, když jsme viděli v jakém množství se soupeř sešel. Přesto je potřeba i v tomto dost jednoznačném výsledku pozitiva. Určitě je potřeba pochválit všechny hráče za snahu hrát až dokonce utkání a také za velmi dobrou disciplinu.  I když by někdo mohl namítat, že uvedená čtyři vyloučení + osobní trest 10 minut se tváří jinak. Ale fauly tam byli jen „2“ a osobní trest za jedno vykřiknutí byl také dost přísný.

 

HC Lány B – Linc, Kolísek, Lomberský A., Bratrů T., Taraba, Kuna, Bergmann M., Jirkovský, Melen, Máslo, Švácha, Prokop, Náprstek, Černý, Hořejší

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář