Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B x HC Strix Chomutov        3:4

 

Branky: Náprstek, Lomberský A.(Švácha), Švácha (Kotek)

 

Třetiny: 1:0, 2:1,0:3

 

Vyloučení 3:4

 

 

 

 

Vedoucí mužstvo nám porážku oplatilo.

 

V neděli 21.2.2010 HC Lány B sehráli další utkání AMHL Slaný. Tentokráte nám bylo soupeřem vedoucí mužstvo z Chomutova.

 

            V první třetině bylo jasné, že uhrát body bude velmi náročné. Utkání mělo neuvěřitelné tempo a hra se našemu celku docela dařila. Vytvořili jsme si několik slušných šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Soupeř byl evidentně překvapen z tempa a úsilí jaké jsme nasadili. První branku se podařilo vstřelit Martinu Náprstkovi, který situaci dvou na jednoho vyřešil nekompromisní střelou pod horní tyčku branky.

 

            Druhou třetinu míváme slabší, takže jsme se velmi soustředili, abychom neobdrželi branku. Naštěstí se Jirka Švácha dokázal uvolnit a zavést puk do útočného pásma. Soupeř tuto situaci podcenil a najednou se ocitli tři lánští hráči před osamocený bekem soupeře, Jirka skvělou nahrávkou našel Aleše Lomberského a ten měl již snadnou úlohu. Bohužel jsme nechali soupeře snížit na rozdíl jediné branky, když dlouhý pas Aleše Lomberského vystihl soupeř a dobře chytajícímu Akrmannovi nedal šanci. Velmi aktivní Jirka Švácha dokázal navýšit skóre opět na dvoubrankový rozdíl po přesné nahrávce Davida Kotka.

 

            Ve třetí třetině se bohužel projevilo vysoké tempo utkání a soupeř nás začal přehrávat. Karel Akrmann nás velmi podržel, ale nic nezmohl, když před ním po buly zůstal osamocený útočník Strixu. Další branku jsme inkasovali při závaru za naší branku, kdy po sérii rychlých nahrávek soupeř vybruslil na kruh a srovnal skóre. Bohužel poslední slovo v utkání měl opět Chomutov, který při přesilovce strhl vedení na svou stranu. Nám bohužel nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře a utkání jsme po pěkném výkonu prohráli 4:3.

 

HC Lány B: Akrmann, Bratrů, Lomberský A., Soukup, Kos, Prokop M., Kotek, Jirkovský,

                    Máslo, Melen, Náprstek, Lomberský T., Černý, Prokop S., Švácha

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář