Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Super Bazar   0:3

 

Třetiny: 0:1, 0:0, 0:2

 

Vyloučení: 2:3

 

 

 

 

 

Prokletí jménem SUPER-BAZAR se prolomit nepodařilo.

 

V neděli 14.2.2010 nastoupilo lánské béčko k důležitému utkání AMHL Slaný.

 

Proti mužstvu SUPER-BAZARU se nám dlouhodobě nedaří. Dnešní utkání začalo ve slušném tempu. Bohužel se soupeři podařilo při přečíslení vstřelit branku. Od té doby jsme byli jako v křeči.

 

Ve druhé třetině se nám nedařilo nic a soupeří naopak vše. Nedařila se rozehrávka, kombinace, ani přesilovky. Když už jsme si vytvořili brankovou šanci, tak skvělý gólman soupeře všechny zlikvidoval. Přesto že jsme hráli ve druhé třetině velmi špatně a vytvořili spoustu chyb, tak  toho soupeř nedokázal využít.

 

            Ve třetí části hry jsme trochu zlepšili hru a hráli dost na riziko. Ale šance na naší straně neměli brankovou příchuť. Zato soupeř hrál velmi účelně a zkušeně. Během riskantní hry soupeř využil ještě dvě přečíslení a stanovili tím konečný výsledek na 0:3.

 

V utkání nám chyběli některé opory, ale soupeř hrál také oslabený. My jsme propadli hlavně při taktické hře. Nedokázali jsme rozebrat hráče soupeře a nechávali je volné při skórování.

 

 

HC Lány B:   Akrmann, Bratrů, Lomberský A., Kos, Jirásek, Prokop M., Taraba,    Rudovský, Jirkovský, Máslo, Náprstek, Lomberský T., Černý, Prokop S..

 

 

 

 

 

 

 

AL