Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Super Bazar  4:4

Branky:  Prokop S. (Lomberský A., Bratrů), Prokop S. (Máslo), Máslo, Jirkovský (Máslo)

Třetiny:  2:3, 1:1, 1:0

Vyloučení:  1:2

Remíza živí naději na play – off.

            V neděli 11.4.2010  Lány B nastoupilo k dvacátému utkání sezony proti aktuálně druhému celku tabulky.

            První třetina byla velmi svižná a soupeř nás vyloženě zaskočil, což se podepsalo na výsledku celkem brzo. Po naší nedůslednosti před vlastní brankou jsme prohrávali již v první třetině 3:0 a vypadalo to s bodovým ziskem v tomto utkání velmi zle.  Hra byla vyrovnaná, ale soupeř nám dlouho nedovolil skórovat. Až Sláva Prokop ukázal důležitost práce před brankou, když tečoval střelu od modré. Tato branka nás vyhecovala k vyššímu výkonu a druhá branka se dostavila velmi brzo.  Opět se při závaru prosadil Sláva Prokop.

            Druhou třetinu jsme se snažili hrát aktivně, ale opět jsme doplatili na chyby v obraně, když nám soupeř odskočil na rozdíl dvou branek. Po té nás několikrát podržel pozorný Petr Wostl, který se dnešním výkonem velmi zasloužil o dobrý výsledek. Hráli jsme sice dobře, ale brankář SUPER-BAZARU chytal také výborně. Překonat ho dokázal až Ondra Máslo, který nás ranou z kruhů přiblížil soupeři „na dostřel“.

            Třetí část patřila jednoznačně nám. Chvilkami jsme soupeře tlačili ve třetině tak, že jejich brankář byl jak na kolotoči. Ovšem branku stále ne a ne pustit. Nebezpečí nám hrozilo jen z rychlých protiútoků, které umí hrát dobře. Ale my jsme si na tyto situace dávali pozor a přesto, že jsme hodně útočili, tak se nám dařilo je ubránit. Při jednou z našich útoků se uvolnil Ondra Máslo a našel Radka Jirkovského, který si zkušeně počkal při přesouvání brankáře, našel skulinu v jeho výstroji a srovnal skóre na konečných 4:4. Velmi aktivní hrou jsme si vytvořili ještě pár slibných šancí, ale ty už brankář soupeře za svá záda nepustil. Největší z nich byla střela Milana Melena, kterou gólman vytěsnil na horní tyč.

            Dnešní zápas jsme sice nezačali dobře, ale dokázali jsme se zvednout  a bojovat dál, což přineslo své ovoce a bod za remízu s tímto soupeřem je velmi cenný, zvláště teď na konci sezony, kdy ještě není rozhodnuto o pořadí mužstev v tabulce.

HC Lány B:   Lomberský A. , Bratrů, Kos, Černý, Taraba, Prokop M., Jirkovský, Bergmann M., Švácha, Prokop S., Hořejší, Máslo, Náprstek, Melen

AL

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář