Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B  -  HC Triss Kladno   4:0

Branky:  Melen (Bratrů, Švácha), Kuna (Melen), Kuna (Bergmann I.),

               Melen (Lomberský A.)

Třetiny: 0:0, 3:0, 1:0

Vyloučení: 1:3

HC Lány  B pokračuje dále ve skvělých výkonech a opět zvítězilo.

         V sobotu 3.10. nastoupilo naše béčko k druhému utkání letošní sezony. Tentokráte proti nevyzpytatelnému soupeři z Kladna. HC Triss Kladno totiž má velmi kvalitní hráče, ale trochu bojují s docházkou. Naštěstí pro nás tomu bylo stejně i na tento duel. Naší první výhodou byla hlavně vysoká účast hráčů, kdy jsme nastoupili v počtu osmnácti hráčů proti soupeřovým deseti. Hlavní obavou tak bylo udržení hráčů v tempu, proto jsme se dohodli na velmi krátkých intervalech střídání.                 

         První třetina začala ve velikém tempu, z čehož plynuly chyby soupeře. Z kraje třetiny jsme nastřelili dvě tyče a dokonce se i Radkovi Jirkovskému podařil dát gól. Bohužel pro něj to byl taková rána, že to rozhodčí přehlédl v domnění, že se jedná o tyč. Tak skončila první třetina 0:0.

         Ve druhé třetině se nám již podařilo vstřelit branku. Konkrétně Milanu Melenovi, který zakončoval v pádu a k němuž se puk dostal po nahrávkách Tomáše Bratrů a Jirky Šváchy. Dlouho se nemohl prosadit nikdo další, až se po závaru před brankou soupeře dostal ke kotouči přihraného od aktivního Milana Melena  František Kuna. Při vyloučení Otty Rudovského se nás soupeř pokusil zamknout ve třetině, ovšem jejich rozehrávku vystihl Ivan Bergmann a v rychlém brejku našel přesnou nahrávkou najíždějícího Františka Kunu, který vstřelil druhý gól v utkání. Druhá část hry skončila za stavu 3:0.

         Ve třetí třetině soupeř vydoloval zbytky sil a zvýšil své tempo. Tento tlak jsme přestáli hlavně díky skvěle chytajícímu Petru Lincovi, který tak udržel jako první brankář v soutěži čisté konto. I přes tlak soupeře jsme se dostávali do slibných šancí. Dnešní hvězda utkání Milan Melen sice svůj únik nezakončil dobře, ale reparát, který měl o pět minut později již složil na výbornou.

HC Lány B:   Linc, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Prokop M., Kos,  Jirásek,     Kuna, Švácha, Melen, Máslo, Hořejší., Jirkovský, Černý, Náprstek, Kotek, Bergmann I., Prokop S., Soukup.

AL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář