Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC ATRAPS Kladno 3:9

HC Lány B - HC ATRAPS Kladno   3:9

Branky: Štastný, Taraba (Čerman, Balog), Černý (Lomberský A.)

Třetiny: 0:1, 2:5, 1:3

Vyloučení: 1:1

 
První utkání play-off jsme vysoko prohráli, odvetu ale nevzdáme.
            V sobotu 11.2.2012 od 13:15 hod. vstoupilo lánské béčko do nadstavbové části AMHL Slaný. Soupeřem přes kterého jsme se chtěli pokusit postoupit do další fáze soutěže byl neoblíbený Atraps Kladno. Bohužel na utkání jsme se nesešli v nejsilnější sestavě. Pro velké množství omluvenek jsme povolali k utkání z dorostu Davida Baloga, Davida Čermana a Honzu Štastného.
            Utkání začalo ve vysokém tempu a již od začátku bylo jasné, že utkání nebude snadné. Ale v první třetině jsme hráli poctivě dozadu a eliminovali jsme přečíslení. Bohužel jsme nebyli schopni zabránit jedné brance. To když se soupeř dostal k odraženému puku, který jsme nedokázali vyhodit. Ale i tak jsme předváděli dobrý hokej a vytvářeli jsme si dobré šance. Zatím ovšem bez úspěchu.
            Ve druhé třetině jsme pokračovali v dobré hře.  Bohužel z přílišné horlivosti skočil do hry Honza Šťastný, jenže začal hrát dřív, než hráč byl na střídačce, tak nás rozhodčí poslal do čtyř. Toto oslabení jsme sice ubránili, ale obránci se nedostali ke střídání. To znamenalo, že hráč soupeře jeden na jednoho měl jednodušší úkol a sám už si s Petrem Wostlem věděl rady. Na tuto branku odpověděl hezkou individuální akcí Honza Šťastný, který projel hřiště od vlastní branky až za branku soupeře a zpoza ní překvapil všechny, včetně brankáře Atrapsu. Paradoxně nám tato branka uškodila. Za stavu 1:2 jsme se začali tlačit do útoku a naše hra ze zabezpečené obrany se totálně rozpadla. Opět se nám to stalo osudné, neboť jsme inkasovali za rychlých přečíslení. Bohužel ve druhé části hned 5 krát. Spolupráci Davidů Baloga a Čermana využil Martin Taraba, který snížil na 2:6. To byl stav po dvou třetinách.
            Za tohoto stavu jsme dokázali využít jen jednu z mnoha šancí. Při samostatném úniku se prosadil Pepa Černý a vypadalo to ještě na nadějný výsledek. Spousta našich šancí zůstala nevyužitých včetně čtyř samostatných úniků. Jenže tato snaha byla kontraproduktivní. V posledních minutách jsme neuhlídali ještě tři střelce, což stanovilo konečný výsledek na 3:9.
            Nutno říct, že výsledek nám minimalizuje šance na postup, ale přesto soupeři budeme chtít porážku vrátit. I když vyhrát rozdílem šesti branek proti Atrapsu nebude snadné. I tak se o to pokusíme.
HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Flégl, Rudovský, Čerman, Máslo, Lomberský T., Balog, Štastný, Jirkovský D., Černý, Taraba, Melen, Soukup
 
AL

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář