Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC ATRAPS Kladno 5:6

 

HC Lány B x HC Atraps Kladno 5:6
Branky: Rudovský (Máslo), Hořejší (Lomberský A.), Jirkovský R.(Švácha), Máslo (Jirásek), Hořejší
Třetiny: 2:3, 1:2,2:1
Vyloučení: 4:6
 
Odveta byla lepší, ale na body to stejně nestačilo
               V sobotu 3.12.2011 nastoupilo lánské béčko k druhému utkání druhého kola proti Atraps Kladno. Měli jsme soupeři co vracet, neboť v prvním utkání jsme podlehly vysoko 3:11.
               Utkání jsme ani tentokráte začali lépe a ujali jsme se vedení. Bohužel nám vydrželo jen minutu a půl. O minutu později jsme inkasovali znovu a minutu před koncem jsme prohrávali dokonce 3:1. Vteřinu před koncem utkání dorazil Milan Hořejší střelu z dálky a snížil na rozdíl jediiné branky.
               Ve druhé části jsme pokračovali v dobrém výkonu, ale přesto jsme znovu inkasovali. Bleskovou odpověď měl Radek Jirkovský. Bohužel dvě minuty před koncem druhé třetiny jsme dostali branku na 5:3. Ale nesložili jsme zbraně a hráli dál, ale další branku jsme přidali až ve třetí třetině.
               Branku jsme dokázali dát hned na začátku třetí části. Konkrétně Ondra Máslo. Vyrovnání přišlo opět z hole Milana Hořejšího. Přišlo ovšem vyloučení a to soupeř potrestat. Nám se nepodařilo vyrovnat ani při hře bez brankáře.
               Utkání bylo poměrně pohledné se spoustou šancí, které jsme nedokázali přetavit v branku. Je to náš velký problém. I když si vytvoříme spoustu šancí, tak brankou skončí jen malé procento z nich.
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Černý, Jirásek, Jirkovský R. Jirkovský D., Hořejší, Melen, Máslo, Švácha
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář