Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Blue Angels/Černí Jestřábi 2:2

25. 4. 2011
 
HC Lány B – HC Blue Angels/Černí Jestřábi 2:2
Branky: Prokop S. (Kuna), Máslo
Třetiny: 1:1, 1:0, 0:1
Vyloučení 1:1
 
Poslední utkání sezony vítěze nemělo.
 
     V sobotu 23.4.2011 sehrálo lánské béčko své poslední utkání v této sezoně. Soupeřem nám bylo kladenské mužstvo HC Blue Angels/Černí Jestřábi. S tímto mužstvem máme velmi dobré vztahy, a proto když přijeli jen s pěti hráči do hry, tak jsme soupeři bez problému půjčili celý útok.
 
      Utkání mělo sice přátelskou atmosféru, nikoli však tempo. Soupeř začal dobře a hned z kraje si vytvořil pár dobrých šancí. My jsme nezaostávali a také jsme se tlačili do šancí. Jednu z nich využil po nahrávce Františka Kuny Sláva Prokop. Bohužel vedení nám sebral Petr Šafránek v dresu soupeře, který rychlý brejk využil.
 
       Ve druhé části se obraz hry neměnil. My jsme se kombinací snažili vstřelit branku a jestřábi podnikali rychlé protiútoky. Byl to velmi pěkný hokej a divákům se musel líbit, neboť se na obou stranách dařila kombinace a krásné zákroky předváděli oba brankáři. Branku přinesla až chyba v rozehrávce kladenského brankáře. Dlouhý pas na Ondru Másla napálil brankář jen do svého obránce a Ondra pak snadno dovezl puk do opuštěné klece.
 
        Ve třetí třetině se hrálo jen pořád stejně. I když bylo vidět, že jestřábi chtějí alespoň vyrovnat. To se jim také podařilo. Opět to byl Petr Šafránek, který přebruslil obránce a se štěstím překonal Petra Wostla.
 
         Utkání mělo opravdu přátelskou atmosféru, proto jsme se dohodli, že utkání zakončíme samostatnými nájezdy. Vítěze této dovednostní soutěže už ale nikdo nezjišťoval. Hrajeme hokej pro zábavu a myslím si, že tento účel byl splněn na 100%.
 
HC Lány B: Wostl, Prokop M., Bratrů, Lomberský A., Flégl, Máslo, Kuna, Prokop S., Melen, Taraba, Černý
 
Za BA/ČJ : Jirkovský D., Jirkovský R., Balog
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář