Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Blue Středokluky 8:4

 

HC Lány B - HC Blue Středokluky   8:4

Branky: Lomberský T. (Kos), Simandl (Šťastný), Náprstek (Šťstný), Hořejší (Švácha), Lomberský T., Švácha (Černý), Lomberský A. (Hořejší), Švácha (Rudovský)

Třetiny: 7:2, 1:2, 0:0

Vyloučení: 4:4, navíc Šťastný 10 min.

 

Lídr poražen, jdeme do vedení soutěže !!!

V neděli 3.3.2013 od 18:30 hod. čekalo lánské béčko proti aktuálně vedoucímu mužstvu HC Blue Středokluky velmi těžké utkání o průběžnou první příčku AMHL Slaný.

               Do utkání jsme vstoupili dobře. Tomáš Lomberský zpracoval vyhození Milana Kose a nenápadnou střelou po ledě překonal obrovitého brankáře Blue. Druhou branku vstřelil Honza Simandl po nahrávce Honzy Šťastného. Po té jsme propadli při útočení a soupeř tohoto využil k překonání Petra Lince. Na tuto branku odpověděl důrazem před brankou Martin Náprstek, od jehož nohy se puk odrazil do branky Středokluk. Další zásah přidal Milan Hořejší, který dorazil střelu aktivního Šváchy. Po té soupeř snížil po chybě ve středním na 4:2. Na toto snížení přišla nejlepší možná odpověď.  Branku po samostatné akci vstřelil Tomáš Lomberský. Náš náskok narůstal i dál. Nejprve se dočkal zasloužené branky Jirka Švácha a účet třetiny uzavřel po kombinaci s Milanem Hořejším Aleš Lomberský.

               Náš náskok zvýšil opět Jirka Švácha hned po vyhrané buly. To už jsme vedli 8:2, jenže druhá část se nám tolik nepovedla. Byla poznamenána několika vyloučeními a nedařilo se nám tolik v útoku a soupeře se snažil snížit. To se mu dokonce povedlo a to na stav 8:4.

               Ve třetí části se více dohadovalo, než hrálo. Hlavně soupeři se nelíbili některé výroky sudích neustálými diskuzemi zdržovali hru. Utkání se proto nestihlo dohrát a asi šest minut před koncem utkání vypršel čas určený pro toto utkání.

               Toto utkání pro nás znamená to, že jsme schopni porazit kohokoli ze soutěže. A to nám ještě chyběl nejproduktivnější hráč Ondra Máslo a velká opora František Kuna. Dobře opět zahráli dorostenci a podržel nás Petr Linc.

HC Lány B: Linc, Lomberský A., Soukup, Toman, Kos, Černý, Čerman, Jirkovský R., Rudovský, Švácha, Šťastný, Lomberský T., Simandl, Náprstek, Hořejší

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář