Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Nové Strašecí 0:3

 

 

HC Lány B – HC Nové Strašecí     0:3
Třetiny: 0:2, 0:0, 0:1
Vyloučení: 2:2
 
Bez branek se vyhrát nedá.
V neděli 4.11. od 10:00 hod. sehrálo lánské béčko derby v AMHL proti Novému Strašecí.
               První třetinu jsme začali aktivně a vytvořili jsme si zajímavé šance. Bohužel jeden z útoků soupeře se rychle proměnil na stav 0:1 za našeho pohledu. Když zcela volný hráč neměl problém dostat puk do odkryté branky. Pokračovali jsme ve slušném výkonu, ale naše střely mířili většinou na střed branky novostrašeckého brankáře. Proto přišel další trest v podobě branky na 0:2. Při nedorozumění obránců soupeř pěknou střelou zvýšil náskok „Bubáků“.
               Druhou třetinu jsme chtěli vyrovnat. Herně jsme soupeře přehrávali, ale bylo bez pořádného tlaku do branky. Soupeř naší hry využíval k rychlým brejkům. Ty se nám dařilo eliminovat, a když už nestačili obránci, tak nás podržel Petr Wostl. Ale v útoku se nám nedařilo. Scházela nám přímočarost a málo jsme stříleli.
               Do třetí šli s odhodláním výsledek otočit. Ovšem to by nesměl soupeřův útočník předvést krásnou akci zakončenou bekhendovou střelou Petrovi branky. Ani výsledek 3:0 nás nezlomil. Ale puky nám odskakovali. Odražené kotouče sbírali strašečtí a my nebyli schopni vstřelit branku. Nejblíže brance byl Ondra Pilař, jehož nahození zazvonilo o tyč. To ale bylo z naší strany vše. ¨
               Výsledek utkání sice neodpovídá hře, kterou jsme předváděli, ale naše bezzubé pokusy prostě neměli šanci na úspěch. Proto Strašecí vyhrálo zaslouženě. Ne že by bylo lepší, ale vyškolilo nás v produktivitě.
 
HC Lány B: Wostl, Lomberký A., Bratrů, Toman, Kos, Taraba, Čerman, Soukup, Máslo, Prokop M., Lomberský T., Jirkovský Dan, Rudovský, Pilař, Černý
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář