Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Nové Strašecí 2:1

 

HC Lány - HC Nové Strašecí 2:1
Branky: Černý (Máslo), Šťastný (Rudovský, Čerman)
Třetiny: 0:1, 0:0, 2:0
Vyloučení: 7:1
Body z derby jsme doslova vydřeli
               Druhé derby proti Novému Strašecí jsme chtěli vyhrát a tím oplatit soupeři porážku z prvního utkání. To jsme prohráli 3:2.
               První třetinu jsme začali s velkým nasazením, což vyústilo bohužel jen v naše první vyloučení. Toho soupeř využil ke vstřelení první branky. My jsme se v po tomto gólu nemohli chvilku dostat do tempa. Nedařila se nám rozehrávka, ani individuální průniky. Mohli za to i celkem čtyři vyloučení v první třetině. Soupeř hrozil z protiútoků.
               Ve druhé části hry jsme se dostávali častěji do zakončení, jenže strašecký brankář vše pokryl, nebo vyrazil. Nám chyběl důraz před soupeřovou brankou. Soupeř také nebyl bez šancí, ale nás opět podržel Petr Wostl.
               Ve třetí třetině jsme zvýšili tlak, který vyústil vstřelením branky. To když Pepa Černý dorazil střelu Ondry Másla. Po tomto gólu už to bylo dost na jednu branku. Jen občas soupeř vyrazil do brejku. Při jediném strašeckém vyloučení po kombinaci s Davidem Čermanem vystřelil Otta Rudovský. Tuto tvrdou střelu strašecký brankář neudržel a Honza Šťastný doťukl puk do branky. Závěr třetiny byl již trochu nervózní, tudíž se hodně diskutovalo a utkání se nestihlo dohrát.
               Chtěl bych vyzvednou bojovnost a nasazení všech hráčů. Bylo na všech vidět, že chtějí utkání vyhrát a dali do toho všechno. Divácky to asi nebylo příliš krásné utkání, ale takováto upracovaná vítězství mají svou cenu.
 
HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Černý, Toman, Kos, Rudovský, Čerman, Jirkovský R., Náprstek, Máslo, Kuna, Jirkovský Dav., Šťastný, Prokop S., Hořejší, Lomberský T., Melen
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oprava

lekarna,16. 1. 2013 8:18

nevzpomínám si,že by nám Lány v prvním derby vsítily branku,resp.dvě.Málek vychytal NULU.Bylo to 3:0,autor článku se zmýlil. :-)))