Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Nové Strašecí 8:2

10. 2. 2013

HC Lány B – HC Nové Strašecí  8:2

Třetiny: 3:0, 3:2, 2:0

Branky: Šíma (Šťastný), Šťastný (Máslo, Šíma), Jirkovský R. (Lomberský A.), Šťastný, Bratrů (Rudovský), Šťastný (Máslo, Černý), Rudovský (Jirkovský R.), Šťastný (Čerm-an, Šíma).

Vyloučení: 3:3

 

 

Derby jsme ovládli podruhé v sezoně.

V neděli 10.2.2013 sehrálo lánské béčko poslední derby této sezóny proti Novému Strašecí.

               První třetina měla vysoké tempo a hrálo se nahoru dolů. Byl to poměrně pěkný hokej, kterému chyběly jen branky. První vsítil „až“ v osmé minutě hry Kuba Šíma, který naznačoval nahrávku a nakonec vystřelil, čímž překvapil strašeckého brankáře. Další naši branku dal Honza Šťastný po nahrávce Ondry Másla a Kuby Šímy. Třetí branku si chtěl připsat Daniel Jirkovský, který zpoza branky prostrčil puk do branky. Tento gól však rozhodčí neuznali kvůli posunuté brance. Jak se dávají branku, mu tak musel ukázat jeho otec, který při přečíslení vystřelil a uzavřel tak účet první třetiny.

               Druhou část jsme sice zahájili inkasováním branky při oslabení. Za nás odpověděl opět Honza Šťastný. Na další branku jsme si museli trochu počkat. Ale stála za to. Po závaru v útočné třetině se dostal puk na modrou a tam přesně zamířil Tomáš Bratrů. Svoji další branku pak dal opět Honza Šťastný, když společně s Pepou Černým a Ondrou Máslem v přesilovce krásně vyšachovali obranu a brankáře.

               Ve třetí části jsme opět inkasovali jako první. To když se štěstím ocitl sám soupeřův útočník sám před Petrem Wostlem a nadvakrát ho překonal. To ale bylo maximum, co jsme novostrašeckým dovolili. Další naši branku přidal Otta Rudovský po nahrávce Radka Jirkovského. Konečnou podobu výsledku dal střelec večera, čtyřgólový Honza Šťastný.

               Je dobře, že jsme zvládli toto utkání a udrželi jsme se tak v kontaktu s vedoucími mužstvy. Tabulka je velmi vyrovnaná, takže záleží na každém bodíku. Velmi nám pomáhají branky dorostenců  a je dobře, že se prosazují v mužstvu dospělých.

HC Lány B: Wostl (Linc), Bratrů, Lomberský A., Kos, Toman, Čerman, Černý, Máslo, Šíma, Šťastný, Jirkovský D., Jirkovský R., Rudovský, Náprstek, Prokop S., Simadl, Hořejší.

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář