Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ovce Kamenné Žehrovice 6:3

16. 3. 2014

HC Lány B - HC Ovce Kamenné Žehrovice 6:3

Branky: Šťastný (Máslo, Čerman), Šťastný, Šťastný, Toman (Švácha), Máslo (Lomberský A.), Máslo (Šťastný)

Třetiny: 0:2, 3:1, 3:0

Vyloučení 1:1

Lídra soutěže jsme opět přehráli

            V neděli 16.3. se lánské béčko utkalo s aktuálně vedoucím mužstvem z Kamenných Žehrovic. Ovce chtěli potvrdit své vedení, proto povolali do branky Milana Kolíska, bratra lánského Michala.

            První třetina začala velmi svižně. Tempo bylo vysoké a hra se přelévala ze strany na stranu. První branku ale vstřelil soupeř. Prohrané buly v naší třetině se štěstím soupeř dopravil za Wostlova záda. My jsme hráli dobře a vytvářeli jsme si spoustu šancí, ale Kolísek byl skvělý. Tak zákonitě přišel trest. Soupeřův útočník z ojedinělého brejku přetlačil bránícího hráče a pak si vychutnal Petra Wostla.

            Ve druhé třetině jsme snížili po pěkné kombinaci Davida Čermana, Ondry Másla a zakončujícího Honzy Šťastného. Druhou branku vstřelil znovu Honza Šťastný, když si nabruslil na střed útočného pásma a posílal puk před branku, kde clonil Jirka Toman tak šikovně, že brankář zjistil, že na něj jede puk, až když byl v brance. Bohužel soupeř znovu poodskočil, po buly v útočném pásmu jsme nezachytili soupeřova útočníka, který si se samostatným nájezdem věděl rady. Srovnání zařídil opět aktivní Honza Šťastný, když obral soupeře a podobným způsobem jako v prvním případě, ale tentokráte záměrně skryl střelu po ledě za clonícího spoluhráče.

            Ve třetí části jsme pokračovali v dobré hře a výsledek se dostavil velmi záhy. Nejprve se po buly trefil tečovanou střelou Jirka Toman. V zápětí přidal pátou branku Ondra Máslo a o minutu později tentýž hráč střelou k tyči střelou na konečných 6:3.

            Dokázali jsme potřetí sehrát v sezóně přehrát bezpochyby nejlepší mužstvo této sezony. Škoda, že ostatní mužstva nejsme schopni přehrát podobně.

HC Lány B: Wostl, Prokop M., Černý, Lomberský A., Čerman, Švácha, Máslo, Šťastný, Prokop S., Hořejší, Toman, Jirkovský Dan.

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář