Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SKI Čnes 6:0

10. 3. 2013

HC Lány B - HC SKI Čnes   6:0

Branky: Šťastný (Máslo), Švácha (Šíma), Rudovský (Jirkovský R.), Švácha (Kos), Šťastný (Šíma), Náprstek (Prokop M.)

Třetiny: 1:0, 4:0, 1:0

Vyloučení: 2:4

Lyžaři měli špatně namazáno

               V neděli 10.3. sehrálo lánské béčko předposlední základní části proti SKI Čnes. Čekalo nás těžké utkání, protože nám soupeř chtěl vrátit porážku z posledního utkání.

               První třetina začala ve vysokém tempu. Ale do zakončení jsme SKI moc nepouštěli, nebo alespoň jsme střely blokovali, takže Petr Wostl neměl moc práce. P třech minutách se prosadil Honza Šťastný po nahrávce Ondry Másla. Po té jsme si vytvořili ještě několik šancí, ale naši útočníci byli příliš velcí hračičkové a vytvořené šance překombinovali.  

               Ve druhé části se hrál dál vyrovnaný hokej, kdy už se soupeř tlačil víc do zakončení a Petra Wostla zaměstnávali trochu víc. Ten byl ale pozorný, a když už byl překonán, tak mu pomohla konstrukce branky.  Nám výborně vyšel závěr druhé části. Nejprve se prosadil Jirka Švácha. Další branku přidal Otta Rudovský po kombinaci s Radkem Jirkovským. Pak přišla další chvíle Jirky Šváchy a třetinu uzavřel dvě vteřiny před sirénou Honza Šťastný, který si společně s Kubou Šímou vychutnal bránící hráče.

               Na třetí část byla jasně stanovena taktika. Nedostat branku a pokud možno přidat nějaký gól navíc. To se podařilo Martinu Náprstkovi, který byl ve správném čase na správném místě. Zmocnil se odraženého nahození Michala Prokopa a sám před brankářem si věděl rady. Soupeři bylo asi jasné, že utkání je pro něj ztraceno, ale i tak se pokoušeli alespoň o čestný úspěch. Zásadně proti byl však Petr Wostl, který si čisté konto opravdu zasloužil.

               Dnešní utkání byl již čtvrté vyhrané v řadě a sedmé v řadě, ve kterém jsme bodovali. Poslední utkání základní části nás čeká o nacházejícím víkendu proti nepříjemnému Super-Bazaru. Udělám vše pro to, abychom i toto utkání zvládli a upevnili si tak první příčku v soutěži.

HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Prokop M, Toman, Kos, Taraba, Čerman, Jirkovský R., Rudovský, Černý, Náprstek, Švácha, Kuna, Šťastný, Šíma, Máslo

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář