Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Středokluky 3:3

 
HC Lány B - HC Středokluky   3:3
 
Branky: Melen (Černý), Máslo (Lomberský A.), Máslo (Rudovský, Lomberský A.)
 
Třetiny: 2:2, 0:1, 1:0
 
Vyloučení: 2:2
 
 
S obhájcem titulu jsme uhráli třetí remízu v řadě.
 
V neděli 12.12. sehrálo lánské béčko další utkání. Tentokráte byl soupeřem obhájce prvenství loňského ročníku AMHL Slaný, kterému se letos nedaří, stejně jako nám.
 
         V první třetině jsme zaspali začátek utkání a poměrně rychle jsme prohrávali 2:0. Ale zbraně jsme nesložili a Milan Melen vstřelil pěknou branku po nahrávce Josefa Černého. Do konce třetiny dokázal Ondra Máslo protrhnout svou střeleckou smůlu a srovnal na 2:2.
 
Ve druhé třetině jsme bohužel opět prohrávali, když soupeř skvěle zvládl přečíslení 3:2 a zakončoval do odkryté branky. Soupeř neustále hrozil rychlými protiútoky, ale branku se mu vstřelit nepodařilo. Bohužel ani přes naši zvýšenou aktivitu se nám vyrovnat stále nedařilo.
 
         Ve třetí třetině se nám podařilo vyrovnat a byl to znovu Ondra Máslo, který po nahrávce od Otty Rudovského zakončil přesně. Naší další snaze o vstřelení branky bránil skvěle chytající obr v brance Středokluk. Několikrát při něm stálo i velké štěstí, ale to ke sportu patří.
 
 
HC Lány B –  Wostl, Bratrů, Lomberský A., Soukup, Rudovský, Máslo, Melen, Prokop S.,  Lomberský T., Kuna, Kos, Černý, Bergmann M.
 
 
 
AL