Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar 2:4

 

HC Lány B - HC SUPER-BAZAR  2 : 4

Branky: Šťastný (Šíma ), Toman

Třetiny: 0:2, 1:0, 1:2

Vyloučení: 1:5

Do Nového roku jsme nevstoupili nejlépe.

V prvním utkání roku 2013 čekal lánské béčko nepříjemný soupeř SUPER-BAZAR. Navíc nám chyběly opory, které buď nemohli jít, nebo pomáhali áčku. Do utkání proto nastoupili hned 4 hráči dorostu a nevedli si vůbec špatně.

               První třetinu jsme nezačali dobře. V první minutě se prosadil soupeř skrytou střelou přes obránce. My jsme se sice snažili tlačit do branky, ale nemohli jsme se pořád prosadit. Druhou branku naopak přidal SUPER-BAZAR. Po druhé brance jsme se nemohli dostat znovu do tempa. Kupili jsme nepřesnosti, a proto jsme se nemohli dostat do trvalejšího tlaku.

               Ve druhé třetině jsme sice hru zlepšili, ale soupeř stále hrozil rychlými protiútoky. Naději přinesla branka Honzy Šťastného, který přesně zakončil samostatný únik. Vytvořili jsme si ještě pár šancí, ale vyložených moc nebylo.

               Ve třetí části jsme se snažili vyrovnat, ale pořád jsme museli hlídat hráče za zády našich obránců. Do té chvíle vynikající Petr Linc si vybral slabší chvilku při rozehrávce za brankou. Nepovedla se mu rozehrávka a soupeř navýšil na 3:1.  Náš tlak ve třetí části sílil, ale branku přinesla až chyba soupeře. Nedůrazné vyhození soupeře potrestal Jirka Toman. Tři minuty před koncem jsme stáhli hru na dvě pětky a dvě minuty před koncem šel Petr Linc z brány.  Měli jsme veliký tlak, dokonce jsme byli i velice blízko vstřelení branky, jenže brankář soupeře měl štěstí. Po vyhození do obranné  třetiny udělal při rozehrávce Aleš Lomberský a útočník soupeře se z půlky mířil přesně a  stanovil tak dvanáct vteřin před koncem na konečných 2:4

HC Lány B : Linc (Krpelán), Bratrů, Prokop M., Lomberský A., Taraba, Čerman, Toman, Jirkovský Dan, Šíma, Šťastný, Náprstek, Jirkovský, Máslo, Pilař, Černý, Prokop S.

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář