Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar 6:3

 

HC Lány B – HC SUPER-BAZAR   6:3
Branky: Švácha (Pilař), Rudovský (Jirkovský Dan), Černý (Jirkovský R.), Pilař (Máslo), Máslo (Jirkovský Dav.) Jirkovský Dan (Lomberský A.)
Třetiny: 2:0, 1:2, 3:1
Vyloučení:  4:6
Střelecky se nám konečně začalo dařit.
 
V neděli 14.10.2012 od 19:30 hod. sehrálo lánské béčko třetí utkání AMHL Slaný. Tentokráte proti velmi nepříjemnému soupeři HC SUPER-BAZAR.
V první třetině jsme hráli velmi soustředěně a soupeře jsme moc do šancí nepouštěli. Jako první se prosadil Jirka Švácha po přihrávce Ondry Pilaře. Na další branku jsme si museli počkat na konec první třetiny. To se krásnou střelou prezentoval Otta Rudovský.
Ve druhé části jsme se přizpůsobili hře soupeře. To znamenalo, že jsme se moc do šancí nedostávali. Po třech minutách se prosadil po hezké kombinaci s Radkem Jirkovským prosadil Josef Černý.  Bohužel ve druhé části to bylo z naší strany všechno. Nejprve jsme udělali chybu v obraném pásmu při rozehrávce. Do té chvíle nepřekonatelný Petr Wostl byl na tuto naší minelu krátký. Další branku jsme inkasovali opět po naší chybě při rozehrávce. Skóre tak bylo po druhé třetině jen 3:2 v náš prospěch.
Ve třetí části jsme nechtěli jen bránit a hlavně dotáhnout utkání do vítězného konce. Po dvou minutách hry jsme získali vhazování v útočené třetině. Toto vhazování vyhrál Ondra Máslo tak, že vystřelil na branku a tuto střelu dorazil Ondra Pilař. A hned za tři minuty střelu Davida Jirkovského dorazil Ondra Máslo. Po té nás soupeř opět donutil k další chybě a snížil na 5:3 a zbývalo nějakých osm minut do konce utkání. Čtyři minuty před koncem střelu Aleše Lomberského dorazil do branky Dan Jirkovský. Tím zkompletoval bodový zisk celé rodiny. J
Je vidět, že kdy jsou někteří hráči mimo hru, tak mladí dorostenci dokážou jejich místo zaplnit a prosadit se nejen herně, ale i bodově.
 
Sestava: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Toman, Čerman, Jirkovský Dan, Jirkovský R., Jirkovský Dav., Kuna, Lomberský T., Černý, Máslo, Rudovský, Pilař, Švácha
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář