Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Triss Kladno 1:3

15. 1. 2011
HC Lány B - HC Triss Kladno   1:3
 
Branky: Kuna (Bergmann M.)
Třetiny: 1:0, 0:1, 0:2
Vyloučení: 2:3
 
Triss i v osmi utkání vyhrál.
 
     V sobotu 15.1.2011 sehrálo lánské béčko další utkání AMHL Slaný. Utkání bylo přímým soubojem o čtvrtou příčku mezi námi a Trissem Kladno.
 
     Utkání jsme začali dobře a po pěti minutách hry jsme zásluhou Františka Kuny vedli 1:0. Do té chvíle jsme si vytvořili pár velmi dobrých šancí. Po vstřelené brance jsme pokračovali dále v nasazení a šance přicházeli jak na běžícím pásu. Jenže nikdo nedokázal brankáře Trissu prostřelit.
 
     Ve druhé třetině jsme dělali vše možné pro to, abychom branku vstřelili, jenže nám chyběl kousek štěstí, abychom dokázali vstřelit branku. Na druhé straně zahrozil soupeř několika výpady, ale Michla Kolísek se vrátil po zranění ve skvělé formě. Bohužel ani to nestačilo na to, abychom zabránili soupeři vyrovnat. Poté jsme ještě měli spoustu šancí, ale nedokázali jsme žádnou proměnit.
 
     Ve třetí části se obrázek hry nezměnil. Hráli jsme dobře, soupeř hrozil rychlými protiútoky, ale jak se blížil konec utkání, tak jsme se tlačili více do útoku, což umožňovalo častější výpady Trissu do naší obrany. Jeden z nich bohužel využili k získání vedení. Tím se umocnila naše snaha o vstřelení branky. To se nezdařilo, jen jsme tím nabídli soupeři možnost navýšit vedení a ten ji využil skvěle. Nám naopak nepomohla ani  hra bez brankáře.
 
       Toto utkání jsme prohráli svou neschopností vstřelit branku. Hra byla celkem dobrá, ale koncovka byla opravdu tragická. Bez branek se bohužel vyhrávat nedá.
 
 
HC Lány B: Kolísek, Bratrů, Lomberský A., Prokop M., Bergmann I., Kos, Taraba, Máslo, Kuna, Černý, Hořejší, Bergmann M., Prokop S., Lomberský T., Švácha, Jirkovský, Flégl.
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář