Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Triss Kladno 3:6

14. 11. 2010

 

HC Lány B – HC Triss Kladno   3:6
Branky: Máslo (Černý), Bratrů, Soukup
Třetiny: 2:2, 1:1, 0:3
Vyloučení: 3:1
 
V pátém utkání jsme nezvládli opět třetí třetinu
V neděli 14.11.2010 se chtělo lánské béčko pokusit konečně vyhrát. Tentokrát byl soupeřem Kladenský Triss. Vzhledem ke shodě okolností nastala situace, že nemohl ani jeden z gólmanů standardní sestavy. Proto jsme oslovili Michala Juna z dorostu, který ukázal své kvality při utkáno s Chomutovem.
                V první třetině jsme sice dostali první branku my, když jsme inkasovali od nekrytého útočníka soupeře. Naštěstí jsme na tuto branku rychle odpověděli, když Ondra Máslo zakončil své sólo přesně. Bohužel jsme dělali další chyby v obraně a soupeř nám dal další branku. Odpověděl z rychlého protiútoku Tomáš Bratrů přesnou střelou do růžku soupeřovi branky.
Ve druhé třetině nás soupeř dost přehrával. A vyvrcholilo to brankou na 3:2. Na tuto branku odpověděl Václav Soukup, který prostřelil brankáře a srovnal na 3:3.
Ve třetí části jsme si plánovali, že zkusíme ještě zabrat a otočit výsledek na naší stranu. Bohužel člověk míní, sport mění. Soupeř se dostal do vedení po nepříliš jistém zákroku Michala Juna. Možná ho to trochu znervóznělo a jeho zákroky začali být trochu nejisté. Nepomohly mu ani zlikvidované nájezdy soupeře. Naše útoky byli celkem nebezpečné, ale bez branky. Proto přišel zákonitě další trest. Soupeř nám odskočil na 5:3 a téměř v zápětí dokonce na 6:3. Jako důkaz zmaru bylo trestné střílení, které Ondra Máslo neproměnil.
V dnešním utkání jsme předvedli jeden z nejhorších výkonů letošní sezony. Možná se na nás podepsala delší herní pauza. Ale po takovémto výkonu je jasné, že dno tabulky nám patří oprávněně.
 
HC Lány B: Jun, Bratrů, Lomberský A., Prokop M., Soukup, Jirásek, Černý, Máslo, Kotek, Melen, Švácha, Prokop S., Lomberský T., Flégl, Hořejší
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář