Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sláča Cup 2011

20. 4. 2011
SLÁČA CUP 2011
 
     V sobotu 16.4.2011 se mužstvo HC Lány B účastnilo podruhé turnaje s názvem Sláča CUP. Tento jedenáctý ročník hokejového turnaj amatérských mužstev se uskutečnil v severočeském městě Bílina.
     Po loňském úspěchu jsme jeli obhajovat třetí místo, přesto jsme se rozhodli, že nevyužijeme jako loni posil z jiných mužstev, ale naopak dáme šanci dorostencům zahrát si s kvalitními mužstvy. Ostatní mužstva však byla složená zjevně speciálně na tento turnaj a jednalo se o hráče hrající na úrovni minimálně krajského přeboru. Proto jsme již po příjezdu na rozběhnutý turnaj konstatovali, že bude velmi těžké uhrát tu dobrý výsledek. V prvním utkání jsme nastoupili proti mužstvu HC ELE Ledvice. V utkání jsme dlouho drželi se soupeřem krok a výsledek 0:1 v náš neprospěch byl ještě slibný, ale místo vstřelení branky jsme inkasovali. Naše hra nebyla sice špatná, ale branku nepřinesla. Proto jsme prohráli 0:2. Ve druhém utkání nás čekalo mužstvo HC Bílina. Mužstvo sice nebylo silnější, než náš první soupeř, ale nám se toto utkání hrubě nepovedlo. Nedařilo se nám zhola nic. Rozehrávka, střelba, ani rozebírání hráčů v obrané třetině. Proto jsme inkasovali celkem 4 branky bez toho, abychom nějakou vstřelili. Po tomto nepodařeném utkání jsme měli delší pauzu, trenér Kuna sice zamíchal se sestavou, ale ani to nepomohlo a výsledek třetí utkání proti HC Radio Most měl stejnou podobu jako v předchozím utkání. I když hra byla již lepší a dokonce jsme si vytvořili nějaké šance, ale opět bez brankového efektu. V posledním utkání se opět měnilo složená útočných řad. Soupeř sice opět vedl, ale my jsme dokázali dvakrát vyrovnat. Po té se soupeř dostal do tříbrankového vedení, které jsme dokázali už jen korigovat na konečných 3:5. Jediní naši střelci turnaje byli Tomáš Lomberský, David Čerman a Radek Jirkovský.
     Při pohledu na celkové pořadí turnaje to sice nebyl hezký pohled, když jsme se umístili beznadějně na posledním místě, ale nutno vzít v potaz kvalitu soupeřů a jejich posil. Zatím co my měli v sestavě čtyři hráče hrající letošní sezonu v dorostu. Všichni předvedli velmi dobré výkony a snad si i zahráli. Minimálně si dostatečně zabruslili.
 
HC Lány B: Kolísek, Wostl, Lomberský A., Flégl, Bratrů, Prokop M., Jirkovský R., Balog, Čerman, Švácha, Simandl, Prokop S., Lomberský T., Máslo

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář