Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přátelské utkání B-mužstva s mužstvem žáků.

Dne 29.12.2007 se na posledním tréninku v roce 2007 sehrálo přátelské utkání. Bohužel nebylo možné konfrontovat mužstvo žáků s B mužstvem, neboť se vedení B mužstva bálo ostudy.  Proto trenéři přišli s návrhem, že se síly rovnoměrně rozptýlí na dva stejně silná družstva. Modří měli sice ze začátku utkání navrch což demonstrovali jasným vedením. Ovšem team žlutých rychle vyrovnal hru a zvýšeným úsilím brzo začal náskok dotahovat. Bohužel pro modré se jim to podařilo v posledních vteřinách utkání. A utkání skončilo jako správná exhibice smírným výsledkem 5:5. Tudíž dospělo utkání do rozhřešení v samostatných nájezdech, kde se již nikdo nezabýval výsledkem. A tak jsem rád, že se splnilo přesně to co se od tohoto zápasu čekalo. Zahráli jsme si hokej a myslím si, že není příliš troufalé říci, že to byl i hezký hokej. To mohou posoudit diváci, kterých se na tento zápas přijelo podívat několik desítek.

Vyjádření trenéta HC Lány B

Dlouho plánované utkání se myslím vydařilo na výbornou.Bojovnost našich nejmladších hokejistů byla příkladná a některé jejich akce a zakončení si zasloužily uznání přítomných diváků. Výsledek zápasu nakonec není to nejdůležitější.Jednu jistotu ale mám-vyhrály Lány a to na celé čáře. Potvrdilo se to,že hokej v Lánech není jako v jiných obcích na ústupu ale právě naopak. Plný autobus hráčů a velká návštěva v hledišti mi dá snad za pravdu v tom,že se u nás hokej "umí". Nejen herně ale i organizačně. Osobně mám dobrý pocit z práce trenérů přípravky a jejich kustoda. Cílem bylo hlavně zatraktivnit pro přípravku jejich tréninkový proces a ukázat jim že o ně máme zájem. Za "B" tým chci všem moc poděkovat za celou akci a slíbit že na naši přípravku budeme i v budoucnu pamatovat. Třeba si dáme odvetu ,nebo vymyslíme ještě něco lepšího. 

 

P.S. Všiml jsem si že celý průběh této akce byl sledován rakovnickými hokejovými funkcionáři. Jestli jsem v jejich očích mohl něco vyčíst,tak to byl určitě obdiv a možná i trochu závist . Myslím že nám může závidět leckdo a doufám že nám náš zápal pro hokej ještě dlouho vydrží-všem.

                                             Hokeji zdar a Lánskému zvlášť

                                                                          F.Kuna st. trenér HC Lány "B"

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář