Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Meteor Třemošná x HC Lány B 6:4

Třetiny : 0:2, 3:0, 2:3

Branky: Máslo 2 (Švácha, Prokop S.), Prokop S.(Máslo), Švácha (Náprstek)

 

               V letošní přípravě se nám podařilo uskutečnit další zajímavé přípravné utkání. Tentokráte jsme zajeli na led vítěze krajského přeboru plzeňského kraje Meteoru Tremošná. Velmi vřele nás přivítal malý, ale útulný a poměrně nový zimní stadion.

Prvotní respekt ze soupeře o jehož kvalitách jsme se v průběhu utkání přesvědčili jsme však velmi brzo rozptýlili a zásluhou Ondry Másla, jsme se ujali vedení, které jsme navýšili ještě v první třetině na dvougólový rozdíl. Bohužel naše již tradičně slabší druhá třetina se po dvou vyloučeních  a individuálních chybách  projevila na výsledku pro nás dost nepříznivě a po dvou třetinách na časomíře svítil stav 3:2 pro domácí. Ve třetí třetině jsme sice zlepšili výkon, ale projevila se naše slabší fyzická příprava, kdy většina hráčů nebyla na ledě víckrát než třikrát. Dokázali jsme dotahovat  na rozdíl maximálně jedné branky. Až v závěru utkání přišel gól na 6:4. Proto jsme si také vyzkoušeli hru bez brankáře. Dokázali jsme si během power-play vytvořit nějaké slibné střely a šance, ale bohužel gól se nám vstřelit nepovedlo. Pozitivní bylo, že jsme také neinkasovali a také se nám podařilo vytvořit až drtivý tlak na soupeřovu branku.

Chtěl jsem vyzdvihnout výkon hlavně gólmana Petra Lince, který nás nejednou podržel, dále by asi nebylo fér jmenovat konkrétní hráče. Všichni udělali nějakou tu chybu a každý měl nějakou tu světlou chvilku.

HC Lány B : Linc, Bratrů, Lomberský A., Švácha, Kos, Máslo, Prokop S., Melen, Náprstek, Černý, Jirkovský, Hořejší, Hodaň.

 

FOTOGALERIE

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobry

tom,4. 2. 2010 12:17

koukněte na www.zkus.webnode.cz

jasně že jsme

ondra,4. 9. 2009 10:41

jasně že jsme družstevníci HC LÁNY B

no..

Fery st.,1. 9. 2009 18:59

Ale chlapci,to jste družstevníci ?

???????

ondra,1. 9. 2009 10:30

jsem :-))

?

Fery ml.,1. 9. 2009 10:13

si magor

oprava

blb ondra,28. 8. 2009 7:36

oprava: švýcarsku

Další přípravné akce

Ondra,28. 8. 2009 7:33

Díky všem hráčům za reprezentaci bylo to super i když jsme prohraly :-( Další přáteláky jsou v jednání čeká nás nejspíš HC LOUNY, HC DRACI BÍLINA, HC LITOMĚŘICE, HC ROUDNICE NAD LABEM, HC MÁŇIČKY LITVÍNOV, HC NURNBERG, Ingolstadt ERC, Ambri Piota, a když se zadaří tak přijede ruský Voskresensk. Uvidíme jak to vše dopadne. V jednání jsou i 4 turnaje v Bílině, v německu, švícarsku a na slovensku jednám se sponzory tak uvidíme.