Jdi na obsah Jdi na menu
 

V sobotu 2.2.2008 sehrálo mužstvo žáků přátelské utkání s mužstvem TJ Tatranu Sedlčany.Naši žáci se postavili soupeři složeného z hráčů devátých tříd, kteří startují v krajské soutěži této věkové kategorie. Vzhledem k možnosti domácího mužstva trénovat třikrát týdně bylo hned od začátku zřejmé, že jim naše mužstvo složené z hráčů několika věkových kategorií a jedním tréninkem týdně nebudou rovnými soupeři. Výsledek 37:2 hovoří za vše. Naši hráči však ukázali, že dokáží hrát hezký hokej, jen jim chybí proti nerovnému soupeři hodiny na bruslích. Oba naši brankáři předvedli mnoho krásných zákroků, kterými zabránili soupeři zvyšovat si sebevědomí.

Hrálo se klasicky 3 x 20 minut a s vedením TJ Tatranu Sedlčany bylo před začátkem utkání dohodnuto, že místo vyloučení se budou jezdit samostatné nájezdy.

V 11:30 hodin bylo vhozeno úvodní buly utkání. Domácí se do našich hráčů pustili s velkou chutí, která vyvrcholila již ve druhé minutě prvním gólem domácích. Poklidnou hru domácích narušil v páté minutě po nahrávce Jirkovského střílející Beluš, který tak snížil náskok domácích na 4:1. Pak už první třetina patřila pouze domácím. Jen ve třinácté minutě nám svitla naděje opět skórovat, kdy byl faulován Pilař, který ale samostatný nájezd neproměnil. První třetina tak skončila vysokým rozdílem 15:1.

 V druhé třetině vystřídal v naší brance dosud chytajícího Zuzjaka Mašek. Ani on nebyl schopen zastavit řádění domácích útočících hráčů, kteří během čtrnácti minut zvýšili náskok o dalších 7 gólů. V třicáté páté minutě byl faulován Beluš, kterému se ovšem nepodařilo samostatný nájezd zakončit přesně. V zápětí byl faulován hráč Sedlčan, který překonal našeho gólmana Maška a zvýšil tak náskok Sedlčan na 23:1. Až v třicáté sedmé minutě Beluš odčinil neproměněné trestné střílení , kdy po nahrávce Jelínka překonal domácího gólmana. Do konce druhé třetiny se domácím podařilo ještě jednou skórovat a  zvýšit tak svůj náskok na 25:2.

Ve třetí třetině se do naší branky postavil opět Zuzjak. Tato třetina patřila už jen domácím. Ve čtyřicáté první minutě byla při samostatném nájezdu dána důvěra Jirkovskému, který ale nájezd neproměnil. Domácí hráli s velkou chutí. Což bylo vidět i na počtu branek, které během této třetiny vstřelili. V padesáté minutě vystřídal Zuzjaka v brance Mašek. V  padesáté čtvrté minutě byl faulován hráč Sedlčan, který opět překonal našeho Maška a zvýšil tak náskok Sedlčan na vysokých 33:2. V padesáté páté minutě byl opět faulován hráč Sedlčan, který po perfektním zákroku Maška samostatný nájezd neproměnil. Třetí třetina tak skončila poměrem 12:0 pro domácí.

Věříme, že i přes tak vysoký rozdíl vstřelených branek si naši žáci zahráli s chutí a neodradí je to od dalších přátelských utkání.

Sestava:

Gólmani: Zuzjak (1), Mašek (5)

Obránci: Jelínek (11), Pilař (20), Mareda (19), Masák (13)

Útočníci: Rigo (7), Beluš (8), Jirkovský (12), Jungman (15), Hlavatý (18), Keller (22),    Ondřej J. (14), Ondřej A. (16)

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář